Avatar uživatele
Drap

Teď bude zase soustavně mazán bolák ?

Tak jako před chvílí, podle mne naprosto neškodný dotaz ?
Zřejmě se tady o mazání nesmí vůbec mluvit. Pšt.
Doplňuji:
Vůbec mě to nepřipadne jako zbytečný odkaz. Co si pamatuji na těchto stránkách tak se vždy blahopřálo k dosažení stříbra i zlata. Proč by to u Briketky 10 měla být zbytečná otázka. A zbytečná podle mne nebyla ani ta bolákova, když si toho všiml, a přirozeně chtěl vědět proč.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Drap

Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, aramah, Andělé, pusinka50, briketka10, Lorrien, anonym, anonym před 4329 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Odpoveď byla označena jako užitečná

Drape, nevím jak tobě ale mě už mizí i starší odpovědi, někdo hodně snaživej mi lustruje v profilu a činí se :)
Doplňuji:
ocko: prosimtě ty mluv něco o zbytečnejch otázkách :) že tobě ty tvý dotazy na to kolik máme před barákem sněhu nikdo nemaže, to ti divný není?

nemluvě o tom že si tudle dobodovala zpětně sto bodů jedomu uživateli, jenom abys mu mohla napsat gratulaci a bylas nějak potrestána? nebyla.

Upravil/a: bolak

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Drap Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Také tomu nějak nerozumím. Člověk si trochu namáhá mozek, aby vyplodnil nějakou otázku nebo odpověď a zrazu se dívá, že se namáhal zbytečně. Vždyť taková vtipná otázka nikomu neublíží a člověk se alespoň pousměje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

pokiaľ je akákoľvek blbosť daná do patričnej kolónky (univerzálne aktuality/aktu­ality), nemala by byť zmazaná.

môj názor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

mám dnes tak blbou náladu, že asi dopiju ten zbytek vína co mi zbyl..
co je moc to je moc !!
Doplňuji:
hele hele a je to zase všechno fuč !! jak od bolaka i ode mě :D
to je ale psina có ??

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Drape, podle kodexu to byl ale dotaz zbytečný, takže měl „mazal“ nejspíš pravdu. Jojo, kdyby se tu měl udělat pořádek, to bude ještě dřina. Obávám se, že takový kus práce jeden člověk nezvládne. A co když je to „mazal a jeho parta?“.
Gratulace Briketce tady zůstat měla.
Doplňuji:
Jelikož jsem se také ptala "Kam zmizela? A proč? Tak proto vím, že taková otázka je ZBYTEČNÁ. Dostal na ni už někdo snad konkrétní odpověď proč? – Přečetl si někdo: Protože jsi svým výrazem Do pr… porušil zásady slušnosti (jedná se totiž o vulgarizmus) a kodex tohoto serveru, je Tvá otázka smazána..?
Ne, nikdo. Takže je zbytečné ptát se na to znovu a znovu. A mně to došlo, až jsem si to přečetla, když se na to zeptal www.
Kolik lidí díky tomuto dotazu sbírá body za nic? No, Drape, jen si spočítej, kolik komu vynesla. A to není naprosto jistě první ani nejvíce bodovaná takováto otázka. Začínám se stydět za to, že se tady přeme jako malé děti o skutečně nepodstatných věcech. Gratulace Briketce tady měla zůstat. To je problém, který tu vidím jako podstatný. Že se divíme jak malé děti, kde ta otázka je, to je taky problém. Ale každého jednoho z nás.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

body asi neubyly, ale zase mi byla vymazaná ta moje otázka ke gratulaci a bolakova otázka proč byla smazaná barbakanova otázka k mý gratulaci !!
já se tady dnes z toho asi opupínkuju a asi odejdu nemá to tu cenu ani ZBLA, to chce ten MAZAL dokázat, aby nás otrávil, no a co tu jako budem dělat no nic když mě vždy vymaže nějakej blbeček, to budu radějc koukat na filmy stažený z Uložto než na prázdný odpovědi !!

před 4329 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Drap

Nesleduji pořádně ani svoje body. Natož pak druhých. Takže komu co vyneslo nedokáři říct, ani kolik kdo pozbyl mazaním. Toto já považuji za zbytečné.
Ale to že se nějaký kretén povyšuje nad ostatní a snaží se o všem rozhodovat a vše tady řídit, to mi vadí.

před 4329 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
arygnoc

briketka:

na zdravie.

;)

před 4329 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

skoľ :O

před 4329 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek