Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno ThinkPad EDGE nejde zapnout, nenabíjí se

Zdravím,
před několika měsící jsem si koupil Lenovo ThinkPad EDGE E420 (14") v konfiguraci Core i3 SB 2,2GHz, 4GB RAM, HD6630M, 500GB HDD 7200RPM.
Vyjádřil jsem tu své obavy z teplot procesoru kolem 45-50 stupňů v klidu, nad 70 v zátěží a dozvěděl jsem se, že to nemám řešit, že je to normální a že se stejně za dva roky. Bohužel, místo dvou let vydržel jen dva měsíce.
Včera večer nešel zapnout (tlačítko zapínání jako kdyby nereagovalo) a asi na 5 pokus normálně naskočil a běžel několik hodin do vypnutí. Dnes ve ráno škole jsem ho chtěl zapnout a ani neblikne kontrolka. Zkoušel jsem ho už zapnout s baterkou, bez, na síti, na baterce a nic. Zmáčknu zapínací tlačítko a neraguje. Notebook má vedle konektoru na nabíjení LED diodu indikující napájení a ani ta nesvítí (vybitou baterku vylučuju, včera se nabil).
Je ještě něco co bych měl zkusit, nebo to je všechno a budu měsíc ve škole bez notebooku? Tímhle jsem taky přišel asi o 30 stránek zápisků od poslední zálohy, zálohu dělám alespoň jednou týdně a teď je to 5 dní od poslední. Že nemám nic na zobrazení učebnic je druhá věc, mobil šel do servisu před týdnem.

Za každou radu předem děkuju, notebook do školy potřebuju a děsí mě, že budu měsíc psát na papíry (což se ani moc při tempu výkladu nedá stíhat) a potom je přeskenovávat do počítače.

edit: Vím, že mám smůlu, ale tahle situace mě nutí přemýšlet nad ASUSem M50Vc, který vystřídal a který fungoval 3 roky bez zaváhání den co den a funguje stále.

Předmět Autor Datum
Proč bys přišel o zápisky? Troufnu si tvrdit, že disk je v pořádku a šel by zapojit do externího box…
host 16.01.2012 17:46
host
To si netroufám. Disk by v pořádku být měl, ale obávám se, jestli tam není vevnitř na krytu nějaká n…
Potkan007 16.01.2012 17:48
Potkan007
Tak notebook je doma, vyměnili mi celou desku a nesmazali data. edit: Ale dvakrát nadšený nejsem. Ad… poslední
Potkan007 09.02.2012 12:16
Potkan007

To si netroufám. Disk by v pořádku být měl, ale obávám se, jestli tam není vevnitř na krytu nějaká nálepka jako měl Asus, kterou když roztrhnu, tak mi neuznaj záruku.

edit: To si zase raději půjčím od několika lidí zápisky a strávím nad tím den od rána do večera, než přijít o záruku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru