Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tisk přes vzdálenou plochu.

Dobrý den,

používám OS Windows 7 Prof 64Bit, k PC mám přes port USB-USB připojenou tiskárnu HP DeskJet D5560. Po připojení do zaměstnání přes vzdálenou plochu na domácí tiskárně nevytisknu žádný ze zadaných dokumentů ze vzdálené plochy. Po zadání tisku se mi dokument vytiskne v tiskárně v zaměstnání, doma nikoliv. V možnostech pro připojení ke vzdálené ploše mám v nabídce zaškrtnuto použítí místních (chápu jako: domácích prostředků). Ani v HP jsem telefonickým dotazem nedostal uspokojující odpověď. S odpovědí HP, že některé tiskárny (ovladače) nepodporují tisk ze vzdálené plochy mi připadá podezřelé ! Protože na dotaz, které tiskárny HP tedy tento tisk podporují (novou tiskárnu bych vrátil a vyměnil u prodejce) jsem nedostal odpověď vůbec žádnou.
Zná prosím někdo řešení ! Děkuji.

Předmět Autor Datum
Kedze si uspesne zatajil aky sw pouzivas na vzdialenu plochu skus nasledovne riesenie. Drviva vacsin…
fleg 31.03.2010 13:02
fleg
Děkuji za odpověď, na vzdálené ploše jsou naistalovány Windows XP Prof 32 Bit.
Vagabond 31.03.2010 13:13
Vagabond
to je odpoved jak cip. to je super ze si to muze vytisknout na domacim pocitaci. tady jde o to si us… poslední
Pepe1 24.04.2010 13:34
Pepe1

Kedze si uspesne zatajil aky sw pouzivas na vzdialenu plochu skus nasledovne riesenie. Drviva vacsina rdp programov vie aj prenos suborov medzi pc, takze pre teba je schodnejsie riesenie skopirovat si subor z prace domov a tlacit ho na domacom pocitaci cez rdp.

to je odpoved jak cip. to je super ze si to muze vytisknout na domacim pocitaci. tady jde o to si usetrit praci a nekopirovat ty soubory... takove odpovedi mam fakt rad, radsi vubec nepis, jenom mi pridavas praci. V XP to bylo jednoduche, nastavim si mistni prostredky na vzdalene plose a hotovo, ale jak to je u Win 7???jeste jsem na to neprisel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru