Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tiskárna (HP) nevytiskne požadovaný počet stránek.

Ahoj, mám laserovou tiskárnu HP LaserJet M1005 MFP. Dosud na ní nebyl, žádný problém, ale poslední týden, ať dám tisk z wordu (verze 2007), excelu či PDF(Foxit) pouze několik stránek. Resp. u wordu 2 stránky a u PDF polovinu ze zadaného počtu stránek.
Mám notebook Acer 6920, W7 x64. Toner by měl být v pořádku, ovladače jsem zkusil přeinstalovat nejnovější verzí ze stránek HP /nevěděl jsem jak odinstalovat ty staré, tak jsem to přeinstaloval/, a pořád vše při starém. Dříve to nedělala. Já už asi přeinstaluju celý systém.. :/

Díky za fundované rady! :o)

Předmět Autor Datum
To už neodinstaluješ;) Co jsem viděl tiskárny HP, tak každá zaneřádila pc neuvěřitelným množstvím ba…
kolemjdoucí 11.02.2012 10:56
kolemjdoucí
Nehlá sí to nic, vytiskne to jen 2 stránky z 15 stránkového wordu, u Foxit např. 20 stránek z 40. Ta…
S.e.t.y 11.02.2012 17:36
S.e.t.y
gdi model ... tak to těch 14 stran/min chcu vidět. když nainstaluješ ovladač tiskárny na jiný pc, fu…
lední brtník 11.02.2012 11:13
lední brtník
Já nic o 14 stránkách za minutu nepsal! :) S tím nainstalováním na jiný počítač mě také napadlo, boh… poslední
S.e.t.y 11.02.2012 17:38
S.e.t.y

To už neodinstaluješ;) Co jsem viděl tiskárny HP, tak každá zaneřádila pc neuvěřitelným množstvím balastu, o kterým nikdo netušil k čemu je. Přitom by stačil pouhý ovladač. Takže některý z těch doprovodných s++ek nic nehlásí? Předpokládám že papíru je taky dost. Pak bych se zaměřil na mechanickou část tiskárny, podavač papíru apod. Stává se, že se ta gumová kolečka obalí prachem a pak to blbě podává papír. Očistit lihem, nebo izopropylalkoholem.

Já nic o 14 stránkách za minutu nepsal! :) S tím nainstalováním na jiný počítač mě také napadlo, bohužel, nemohu teď zrealizovat. S tou pamětí je zajímavá myšlenka! Avšak tiskárnu po tisku vždy vypínám, a dříve jsem tiskl i úlohy, které měli několik mega. Avšak 10 stránek textu není větších než 100kb. Ale děkuji za postřeh! :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru