Avatar uživatele
autacek

To jsou furt nějaké zvýšené normy, dodatky pravidel a smazané otázky, ale já se ptám kam zmizel mlíkař?

https://youtu­.be/SOAloA3yIDc

Onehdá jsem se po dvou/třech měsících dočkal od admina odpovědi, že si někteří uživatelé stěžovali na autorství mnou přikládaných obrázků. Tak jsem se zeptal konkrétně o které obrázky se jedná a kdo si k nim křivě nárokuje autorská práva. Další odpovědi jsem se již nedočkal.

Dle upřesnění pravidel to však vypadá, že každý zde bez důkazu a nároku na odvolání může být zmizen. Tak se ptám, kam zmizel mlíkař?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? MichaelOffic před 2179 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Dokud postačí jedno jediné hlášení ke smazání otázky budou důvody k jejich mazání zahaleny tajemstvím. Stejně snadno se mohlo stát, že k tomu nebyl důvod žádný a dotyčný uživatel se jenom ukliknul 🙂 Vzhledem k tomu že žádný další nemusí jeho hlášení ověřovat, vyjde to na stejno.

Přesto že by to provozovatel mohl poměrně snadno řešit (a to aniž by musel každé hlášení ověřovat osobně, což je postup kterému se pochopitelně snaží vyhýbat, protože představuje neúměrnou zátěž) tak tento web je pro něj natolik okrajovou záležitostí, že se mu nasadit byť jednoduché řešení prostě nevyplatí. Pokud se to uživatelům nelíbí, kdykoliv mají možnost přejí na server o který se pečuje lépe, i v té naší malé české kotlině takové existují, a odpovědi rozhodně nepředstavují v žádném smyslu unikát.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
MichaelOffic

Štve mě to tady už taky. Bezdůvodně se mažou otázky, žádný vážný důvod pro to není. Takže jediné co by se mělo vůbec řešit je zbytečné nahlášení otázek. A admini by si to měli tam nad krkem přeorganizovat, protože je to nenormální.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
nyjono

😁 😁 😁 … ale následky si přičti sám 😁

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Kdo je mlíkař?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek