Avatar uživatele
Alesh

To tu vodu bez filtrace ženou rovnou do vodovodu?

http://www.no­vinky.cz/zahra­nicni/amerika/333976-americky-portland-vypusti-prehradu-mocil-do-ni-mladik.html

Upřímně řečeno, zas o jeden důvod navíc, proč jsem rád, že nežiju v Jůnajtyt Stejts of Emerika. Buďto jsou totálně vypatlaný, pokud tu vodu před distribucí nečistí. Nebo naprostý magoři, neboť v takovém množství pár deci moči nemůže způsobit absolutně žádné znečištění, zvlášť když moč je tvořena z absolutní většiny vodou. A co když se jim tam vyse*e pták nebo tam nějaký chcípne a pak jeho zdechlina plave po hladině, to jim asi nevadí. Chápete to? 😉

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz, gagaga, spongebobik0 před 3631 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
spongebobik0

Tak tuhle vodu už zřejmě přečistili (protože psali že už je pitná). Teď už je problém to, že nezamezí přístup k tý nádrži.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zzzzz

U nás je to také divné ☹

Vranovská přehrada slouží jako zdroj pitné vody a je v ní povoleno koupání, je u ní i několik kempů.

Ve většině přehrad které slouží jako zdroj pitné vody je, koupání zakázáno ☹

Proč???

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
novaky

já na vodárně dělal. Nečistota neorganickýho typu vodárnou projde jen jestli je opravdu hodně prťavoučká. Organickej mateiál si zažije chemoterapií nejprv kyselou, vzápětí zásaditou s obrovským chlorováním, pak odchlorování v uhlíkovejch filtrech, pak zas stabilizaci rozumnou hladinou chloru. Tohle přežije opravdu málo co.
Z vydatných zdrojů je nejkvalitnější povrchová voda pokud možno z CHKO, kde sice do tý vody může -rát každej slimák, ale slimejši neberou antikoncepci a lidi tam nejsou.
Vodárna umí vodu ve špičkový kvalitě, ale nemůže chytit všechno. Příkladem jsou třeba hormony. No a teroristi znají miniaturní stabilní toxiny.
Cílem této hysterie o chcajícím chlapci je zamezit přístup lldem ke společnému zdroji pitné vody

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

To co máš v rozvinutí svého dotazu jsem si přesně říkal. Nad tou vodou musí přeletět denně tisíce ptáků a serou do ní a oni dělají haló ze čtvrtlitru moči. Já bydlet v tom městě, tak to městské představenstvo žaluju (onde velmi oblíbená činnost) a myslím si, že bych měl slušnou naději na úspěch, za prom*dané obecní penze. Já bych jim dal.

před 3631 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
cochee

oprava: peníze, ne penze

před 3631 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek