Avatar uživatele
autacek

To už tu máme totalitu, že EU trestá Rusko a má jasno, i když se ještě nic nevyšetřilo? A komu ten akt vlastně prospěl?

https://m.novin­ky.cz/article­Details?sznu=N8VQW­TC9IKdAlqlM&a­Id=466677

Kdo chce mít Rusko neustále za nepřítele, omezovat volný obchod, zbrojit, válčit a nehledat cesty jak žít v míru?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2235 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

Ak by ľudia boli spokojní, ako by vládcovia mohli vládnúť?
Jednoduchšie je rozšíriť medzi ľudí fámu (nedokázaný vinník) a neukázať, že „Cisár je nahý“ ako v znamej rozprávke od H.Ch.Andersena. Ukázať prstom na „vinníka“ Rusko ako v prípade lietadla letu MH17 (V Nikolajevu se zastřelil ukrajinský pilot Vladislav Vološin, kterého jeho kolega Jevgenij Agapov obvinil z účasti na sestřelení malajsijského letadla Boeing 777 letu MH17 http://www.prvniz­pravy.cz/zpra­vy/zpravy/ukra­jinsky-pilot-ktery-udajne-sestrelil-boeing-mh17-se-zastrelil/ ) a dnes v prípade „Novičok zo Salisbury“ tiež nie je potvrdený vinník, ale trestajúca „spravodlivosť“ už určila vinníka a zasiahla. „Cisár je nahý“ vykríklo nevinné dieťa pravdu celému svetu do očí.
Kto diktuje svetu, čomu máme veriť a čo má byť pravda?

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Zájem na „odstranění“ dvojitého agenta mohly mít obě strany a rčení
»Zloděj křičí „Chyťte zloděje“« se může platit i pro tuto situaci.

Britové podezřívají Rusy, Rusové Brity. Britská strana má
výhodu v tom, že snáze skryje nebo zničí případné důkazy.

Přesvědčení, že britská tajná služba má nějaké indicie, či důkazy,
které nezveřejní, je podle mne mylné. Pokud by důkazy proti Rusům
existovaly, neměli by Britové žádný důvod k jejich utajování.

Já si myslím, že je vyšetřování teprve na začátku a pokud se prokáže,
že agenta zavraždili Rusové, věřím tomu, že budou důkazy zveřejněny.

Do té doby …

_______

Opravuji
(vyjádřila jsem se nepřesně, protože jsem reagovala i na Ge0rgovu odpověď):

Doufám, že ať se prokáže zavinění kohokoliv, budou důkazy zvěřejněny.

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

Z dějin za to může Rusko, na jaře v roce 1917 mělo vrátit Lenina zpátky do Německa, poněvadž kdyby Lenin v Německu začal budovat komunismus a nikoliv v Rusku, tak to mohlo být jinačí.
V únoru roku 1943 u Stalingradu neměl krutovládce Stalin hnát bídně vyzbrojené vojsko proti německému, měl kapitulovat a pravděpodobně by nýní již nebylo Rusko ale říše německá mírumilovná.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Do těchto věci nejsme nikdo dostatečně zainteresován. Nejlepší obrázek o skutečné pravděpodobnosti s jakou byli zainteresování rusové na smrti britského agenta má zřejmě právě britská tajná služba a ti jsou o vině ruské strany prakticky přesvědčeni takže tam ty indície zřejmě jsou pádné. Nelze však očekávat že se o ně se světem podělí, takže na nějaký důkaz bych už nečekal.
Tak jako tak šéf NATO prohlásil že Moskva nemá žádnou úctu k míru a mezinárodní bezpečnosti. Ty doporučuješ abychom jim i přesto raději lezli do zádě a snažili se jim poklonkovat, přehlížet jakékoliv zločiny v mezinárodním měřítku kterých se dopouští. Jsou to přece tajné služby a komunikace s veřejností není v popisu jejich práce 🙂

Tušíme ale jak Rusko přistupuje ke své zodpovědnosti. Klidně pošle do oblasti svého zájmu své vojáky a dokud je někdo neidentifikuje tak vám do očí tvrdí že tam rozhodně nikoho nemají a máte jim to dokázat… teprve až když jim vpálíte fotografie do tváře vám řeknou, že to jsou sice jejich vojáci, ale jsou tam jen na dovolené, to je obyčejná drzost a naprostá neúcta k pravdě … nezlobte se mě ale tito lidé nemají účtu ani k pravdě ani k míru s tím nelze než souhlasit, udělají jakoukoliv špinavost pro svůj prospěch a do očí vám budou tvrdit něco jiného. Nejsou spolehlivý partner pro Česko, navzdory tomu že doporučujete podávat si s nimi ruce přes všechny mezinárodní zločiny, přehlíže anexi Krymu, porušování lidských práv na Krymu po jeho převzetí a lézt jim všemožně do zádě jen aby nás měli rádi 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek