Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Touchpad k Acer AO 722 nefunguje ...

Zdravím,
většinou nemívám ve zvyku chodit na takové servery, ale stalo se mi něco, s čím nemám šajna si poradit sám.
Abych nezdržoval přejdu rovnou k věci.
Stalo se mi, že včera večer při surfování na mém NT Acer AO 722 mi zničehonic (uprostřed rolování) přestal jet touchepad (multi-gesture). Po připojení externí myši jsem hodlal prolézt ovladače, aktualizovat je atd., ale nastal problém, že se k nastavení touchpadu nejsem schopný dostat. Jakoby vůbec pro počítač neexistoval.
V panelech nástrojů se mi ikona touchpadu nezobrazuje (1.png) ani když si rozházím nastavení sebevíc. Ve správci zařízení (2.png) žádný touchpad také nemohu najít. V ovládácích panelech myši také není (4.png). A když si otevřu na beton složku se Synaptics device na pevném disku, ikony mající aktualizovat, ověřit funkčnost touchpadu aj. také nijak nereagují (prostě po otevření se nic neděje) - (3.png)

Jako řešení jsem četl, že je dobré odpojit externí myš, odinstalovat ovladače myši, aktualizovat touchpadu ... ale jak mohu odinstalovat externí myš, když mi nefunguje touchpad? Zkusil jsem alespoň ze sítě stáhnout nejnovější oladače a přeinstalovat je (bez odinstalování těch starých, jenom aktulizovat) a hádáte správně (jinak bych nepsal), že se nic nestalo. Proto tak trochu pochybuji, že kompletní odinstalování touchpadu a jeho opětovného nainstalování by dvakrát nepomohlo, respektive jsem se k tomu ještě neodhodlal.

Nemohl byste mi, prosím, někdo smysluplně poradit? Rady s Fn+F7 si nechte od cesty.
Co mě nejvíce překvapuje/děsí, že touchpad přestal fungovat zničehonic uprostřed činnosti. Tedy ani po napojení externí myši, ani po instalaci aktualizací, ani po spuštění OS ... zkrátka zasekl se v půli obrazovky a hotovo.

Předem děkuji všem ochotným lidem za odpověď.

J.

Předmět Autor Datum
A vůbec ... když si otevřu zprávy W7, tak mi to hlásí, že ovladače pro Synapsics Touchpad neexistují… poslední
Fefin Lišák 04.03.2012 15:08
Fefin Lišák

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru