Avatar uživatele
anonym

Co mám dělat s tím, že před den jím správně ale večer se stejnak přejím sledkého?

nevíte co mám dělat s tím, že přes den vydržím jest zdravě ale večer, když si sednu k TV tak prostě nedokážu odolat a dám si bonbony, sušenky, čokoládu atd?? Hrozně mě to štve, když přes den t zvládám, cvičím a pak se stejnak přejím sladkého -.-
Doplňuji:
Děkuju moc, (mamka neví o tom že hubnu, nesouhlasila by s tím, před ní dělám že jím všechna jídla ale skutečnost je taková že je vyhazuju…)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 3527 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

ta nenažranost vzniká z přežranosti ..tím chci říct, že některý lidi tolik dobrotek doma vůbec nemaj, jsou skromný ..chápeš? A tím to maj taky vyřešený.
Doplňuji:
ano, zaměstnej ruce ..třeba Beer4Real si kouše nehty

Upravil/a: zjentek

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zzzzz Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

to udělátko na led, ty kostičky ledový…nemůžu tomu přijít na jméno 😁, tak do toho si dej do každýho chlívku kousek ovoce a zalej vodou, nech to zmrazit a cucej to u tv
Doplňuji:
Žádné jídlo se nevyhazuje, na jídlo se těžko vydělává, kdyby to tak mamka věděla :-O ☹

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Tak nejez sladký,dej si ovoce nebo zeleninu.A mamka ať to sladký někam zamkne.
Doplňuji:
A taky pomáhá,když zaměstnáš ruce nějako prací.

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Sladkosti se neJÍ večer, ale DOPOLEDNE! Tehdy tělo po nočním půstu potřebuje nejvíce tekutin a sacharidy/cukry.
Mezi 9h – 11h tělu neublíží 😉
Metabolizmus/trá­vicí proces je nastaven tak, že sladkost snězená v tomto čase se nijak negativně nepodepíše na lidské figuře . tzn. nejde na tloušťku!!!.
Zatímco odpoledne a hlavně večer konzumace složitého/bílého cukru přispívají k tvorbě tuku!!! :(
Vezmi si sladké mlsání, pokud se bez něj neobejdeš – sušenky, buchty a koláče, čokoládu, ale hlavně ovoce na tuto dobu ke svačině do školy – ale ne plný batoh 😉

Pokud během dne živoříš, tělo strádá, je vyhladovělé a trpí nedostatkem, proto máš večer nezřízenou chuť na sladkosti.a také proto člověk tloustne, obaluje se tukem. Časem dojde k malnutrici :(
Nejvíce obézních lidí bývá z podvýživy!!!!! info i zde:
http://www.zij­zdrave.cz/kila-navic/vliv-obezity-na-zdravi/obezita-a-podvyziva-jde-tato-kombinace-dohromady/
http://www.roz­hlas.cz/lekari/pod­vyziva/_zprava/492320

Doplňuji:
Pokud budeš pokračovat v dosavadní životosprávě, mohou přijít zdravotní problémy z nedostatku potřebných živin – které vyhazuješ. Rodiče/mamku podvádíš tedy lžeš.
Netrápí tě svědomí? :)
Jo a pokud budeš Hanko, v tom nesmyslném režimu pokračovat – tak se nenamáhej ani s cvičením (stejně z tebe časem bude dělová koule) kvůli modelaci postavy, získáš jen trochu fyzičky.
Čti odkazy a polepši se ;)

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Baromut

To jsem zažívala taky…neseď u televize. Zní to blbě, ale když místo čumění do bedny budeš dělat něco, na co se musíš soustředit (číst knížku, chatovat nebo cokoliv), chuť na jídlo přebije potřeba "dočíst tu kapitolu :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Beer4Real

Seš slaboch, nemáš dostatečnou vůli.
Cvičíš aby si něco dokázala, vypadala hezky a kvůli blbé čokoládě si to pokazíš??
Čokoláda ti přinese chvilkovou radost, ale krásná postava ti vydrží mnohem déle.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

jsem na tom podobně, možnost je prostě to sladké nekupovat, nebo se nějak domluvit s tím kdo to kupuje pokud není svolný to také přestat kupovat aby to jako nebylo tvoje a pak ti to morální principy nedovolí ukrást nebo tak.. jinak bych tak tipoval, že to noční/večerní přejídání může být z toho že člověk nemá přes den žádné velké naplnění, není doopravdy spokojen, necítí lásku, nedává lásku a nebo chce prostě ten zabitý den nějak příjemně zakončit aby mohl jít spát.. takže je možné na tom zapracovat i z těchto hledisek.. (toto nemusí být tvůj případ)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

První krok v tom, co máš dělat, jsi napsala sama. Pokud přes den hladovíš, je jasné, že večer máš velký hlad. A jelikož jsi normální jídlo vyhodila a jiné nemáš, nezbývá Ti než se cpát sladkostmi. Chce to jíst přes den pravidelně, i když třeba střídmě.

Pokud normální stravování nepomůže, je nutné všechny ty „bonbony, sušenky, čokoládu atd“ rozdat, vyhodit a nové nekupovat! Co není doma, to se u televize sníst nedá. Zajímavá je rada od Samby, že? Já si právě dávám pár švestek. Ne v ledu, ale z lednice.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Quimby

TU nikdo neřeší vyhazování jídla?!

Rodiče jsou ti, se kterými by si měla mít nejlepší vztah. Tak to mamce prostě řekni, že by chtěla todle a todle jídlo. Myslím, že jí nebude vadit, když nebue kupovat čokolády a takový. Doufám, že nemáš dietu, že jíš jen zeleninu nebo nějaký vločky, protože to je kničemu.
Prostě uprav si jídelníček, aby byl pravidelný, pestrý a vyvážený, ale se vším – zelenina, maso, ovoce. Rozděl si to třeba na 5 jídel.
A důležitý je samozřejmě pohyb, i sebelepší dieta je jen krátkodobý řešení, správný pohyb ti prospěje napořád.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nevíteto?

Ty musíš doma předstírat, že jíš jídlo, které jíst kvůli hubnutí nesmíš? Tak to jsou „dobrý“ podmínky k hubnutí… Vy nesedíte spolu nikdy všichni u stolu, vy jte všichni jinde? Že to můžeš vždycky vyhodit? Nebo někdy ne…? Jako řešení vidím naučit se vařit si (zdravě) sama. Pak nemusíš jíst spolu s ostatními nezdravé obědy, večeře a nic se nevyhodí. Mámě to snad nebude vadit, když si to budeš vařit sama a ona s tím nebude mít práci, ne? 🙂

Ty sladkosti doma neměj, kde je bereš? My je skoro nikdy nekupovali… Navíc pokud přes den hladovíš tak je jasné, že večer máš hlad, nebo že tím možná zajídáš nějaký psychický problém jak psal postcd.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek