Avatar uživatele
zjentek

Touží i žena se silikonovými ňadry po tom, aby její potenciální partner (nápadník) miloval způsob jejího myšlení?

Anebo je na tuto sociální problematiku naopak potřeba nahlížet naprosto jiným pohledem, třeba tím, že v dnešním „silikonovém světě“ mají mít povislá ňadra už jen ekonomicky méně zdatné ženy?

Jaká je realita? Vysvětlí někdo souvislosti?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, Drap před 2295 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já nevím, jaký způsob myšlení takové ženy mají. Vlastně ani nevím, jestli vůbec myslí.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ne nutně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
plebs

Samozřejmě dáma s velkým PVC poprsím, potřebuje zaujmout / možná nemá ničím jiným /, nebo je to zlatokopka, páni tvorstva neboli samci mají rádi velké PVC, poněvadž jim to připomíná rané dětství, kdy se u manky ke vnadám pěkně mačkali. Proto je jiné trochu menší , třešinky, citronky, hrušinky ani pomeranče moc nelákájí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Já teda nevím jak myslí ženy se silikonovejma prsama, ale mám za to, že zvětšení prsou pro zvýšení vlastní sebedůvěry nebo atraktivity nemá nic moc společného s myšlením. Ani s ženským ani s mužským.
Prostě kdo chce doma silikonku, ať ji má, a kdo je pro přirozenost, ať je přirozenej. Jsou chlapi, co to ženským dokonce platí, a jsou ženy, které by to nikdy nepodstoupily. Ať je chlapi berou takové jaké jsou anebo ať si taky vymyslí něco na pevnost mužství, kromě teda Viagry.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

No, tak to zase chlapi nepřeháněte. Víme svoje – a tím myslím, že sice velikost prsou není u ženy to nejdůležitější, na druhou stranu – když je má, je to prostě LEPŠÍ. A ženy to vědí také. Takže žádný údiv nebo ofrňování nad silikonem.

Jiná věc je, JAK je úprava provedena. Jednak – přijde mi, že většina plastických chirurgů by potřebovala kladivem do hlavy, aby se jim rozsvítilo. To co vytvoří je často OTŘESNÉ! (tedy pokud není a vině blbka s požadavkem „Chci je mít 3×větší než Dolly Buster!“) Pokud se ale někdy operace podaří, tak je to určitě MOC FAJN!!!

Jestli se tedy ptáš na způsob myšlení takové blbky, je stejně nepochopitelné, jako u běžného blbce. Prostě MIMO rozsah chápání obyčejného smrtelníka! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Souhlasím s Keplerem, podle mne tyto ženy myslí snad tím silikonem.
A muži, kteří jim „zvětšení“ hradí podle mne nemyslí vůbec. Alespoň ne
na svou partnerku a na její zdraví.

___

»Já teda nevím jak myslí ženy se silikonovejma prsama, ale mám za to,
že zvětšení prsou pro zvýšení vlastní sebedůvěry nebo atraktivity nemá nic moc společného s myšlením. Ani s ženským ani s mužským.«

Já bych řekla, že ano → s absencí myšlení.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek