Avatar uživatele
lusy116

Co mám dělat, aby mi rychle utekl čas do Vánoc?

Ahojky :)No znáte ten pocit když se na něco těšíte tak, že nevíte co máte dělat, aby to uteklo? Tak co mám dělat, aby mně utekl rychle ten čas do Vánoc? Poraďte, co dělat, aby ten čas co nejrychleji utekl :D Vím, že už jen jakoby chybí do Vánoc jeden den, když nepočítám dnešek, ale já se prostě hrozně těším a nevím, co dělat, aby to rychle uteklo, :D vím, že je to těžký poradit :D Hezké Vánoce všem♥

Upravil/a: annas

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? redy, zjentek, marci1 před 2699 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Nejlépe čas uteče

  1. při práci. Jestli nemáte co na práci, pomozte rodičům, ti vám vždycky něco najdou.
  2. při studiu. Doporučuji zejména studium češtiny. Napište si Ježíškovi např. o Pravidla českého pravopisu. Třeba se naučíte tozdíl mezi mě a mně, psát Vánoce s velkým V (s malým je to pěkná ostuda, to se může jen v přeneseném významu) či čárky před podřadicími spojkami (když, že…).
  3. při četbě. Častou četbou knih lze i zlepšit úroveň pravopisu. Když v knize kupř. stokrát uvidíte čárku před že, zvyšuje se šance, že ji příště napíšete taky.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Co dělat? Něco dělat. Nevím kolik máš let, ale asi jsi spíše mladší. Pomoz mamince s přípravami, zítra s přípravou bramborového salátu, úklidem, nákupem ap. a uvidíš, jak ti to rychle uběhne! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

No, mám tu zkušenost, že čím více se na něco těším, o to jsem pak zklamanější. Jelikož to těšení se vyvolává jisté představy, a skutečnost je pak mnohem střízlivější.
Nejedná se jen o Vánoce, třeba i jakoukoli jinou předem očekávanou událost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Cenobita

Zaručená metoda je „uložit se do stáze“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Tak za to, žes pěkně popřála, ti rozšířím ty možnosti činností, protože při tom, co tady někteří popsali, čas jinému vůbec neutíká, to je povahou od povahy.
Takže nejlépe čas také uteče

  1. při procházkách. Vyber si krásnou trasu a jdi. Ale neber s sebou mobil a nemysli na nic, co bylo nebo bude. Jen vnímej, co potkáš či uvidíš, a soustřeď se jen na to. Rozvíjej to v představě.
  2. při hraní. Vyber si prostor a věci, které máš skutečně ráda anebo ti dávají pozitivní naladění, takové to chvění, jako teď ty Vánoce. Moc toho nebude, ale popřemýšlej a najdi ;). Pak se do toho prostoru společně s těmi věcmi ponoř fantazií a nech ji proudit, vůbec to nevnímej všedně, ono to totiž všední není. Když se do toho pěkně zaboříš, vše všední okolo zmizí, včetně rušivých vjemů a hlavně hlasu tvý mámy, který chce porád s něčím pomáhat.
  3. při meditaci. To si asi řekneš, že to není možný, meditací se na cokoli soustředit, když mají přijít ty Vánoce! Ale pozor. Opět musíš nemyslet, co bylo a bude, ale svou mysl tentokrát musíš obrátit dovnitř sebe. Upřít zrak na to, jak pracuješ uvnitř. Vnímej to nitro a opět u toho rozviň tu fantazii, můžeš tam nalézt celé Vánoce a můžeš si to celé ovlivňovat podle svého.

Já něco podobného začínám mantrou: mozku, mozku, ty se vypni, nebo se z toho zblázníš. Po nějaké chvilce už jde všechno samo;)
Veselé Vánoce! ;))

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Pruzkumnik

Tož použíj stroj času, nebo jak tomu lidi říkaj „postel“
Má ovšem tu nevýhodu že s ním lze cestovat v čase jen do budoucnosti a maximálně o 12hodin a energii čerpá paradoxně z vyčerpanosti uživatele. Překvapivě po použití nabude člověk novou energii, kterou ovšem musí zase vypotřebovat k dalšímu použití stroje času.
Jo a taky se v něm stárne.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek