Avatar uživatele
Gri123

Co mám dělat, aby máma se mnou mluvila?

Všechno to začalo tím, že mi máma vlezla do pokoje vyluxovat. Na poličce jsem měl krabičku, kde jsem měl svoji sbírku jízdenek, sbíral jsem je už 4 roky. Máma to viděla a dala to do koše, já jsem pak přišel do pokoje a neviděl jsem tu krabičku. Tak jsem se zeptal mámy, kde to je, a ona s naštvaným výrazem na mě zařvala, že je vyhodila. Pak jsem vzal koš a zamknul jsem se v pokoji a vzal jsem z koše ty jízdenky (naštěstí ten koš byl vynesený,takže tam byly jen ty jízdenky), a jelikož jsem cholerik, tak jsem začal nadávat a byl jsem hodně naštvaný. Pak mě napadla jedna strašná věc, vzal jsem mámě starý oblečení ze sklepa a narval jsem to do toho koše. Poté se ona na mě naštvala, řekla, že jsem nevychovanej, a poté už na mě nepromluvila. Já jsem se jí omluvil, ale od té doby, co se to stalo (včera v sobotu), nepromluvila, nechce mě ani vidět a za celý víkend mi nic neuvařila. Jsem teď psychicky na dně a nevím co dělat… táta s námi nebydlí, sourozence nemám…
prosím, poraďte mi, co jí mám říct.

Zajímavá 0 před 2871 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

Počkat, až ji to přejde. Ty ses omluvil, tak nevím, co ještě čeká. K jídlu si kup svačinu z kapesného nebo si namaž chleba a hotovo… pár dní bez teplého jídla se dá přežít.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dalid

Nevyzerá to zase tak vážne, kytka by to mohla spravit a určite tým nič nezkazis

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Všechno to začalo tím, že ti máma vlezla do pokoje vyluxovat? Takové věci, jako je úklid svého pokoje, si máš dělat sám a věř, že máma bude s tebou komunikovat v dobrém.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

Zkus si s mámou více povídat a více pomáhat a věnovat se domácím pracem. Pomůžeš tím nejen jí ale i sobě.
A taky jí řekni že jí máš rád, třeba má nějakou krizi, stejně jako třeba ty někdy máš nebo budeš mít. To její oblečení samozřejmě je potřeba opět složit a uklidit na správné místo. Omluva musí být samozřejmě míněna jako omluva, ne pouze slova ale musí to tak člověk cítit a uvědomit si jak mohl na druhého zapůsobit tím co udělal.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pucipuci

Máma Tě miluje, neboj, jinak by ti neuklízela. Možná jen potřebvuje čas, aby vstřebala, že rosteš a už by ti neměla vyhazovat věci bez zeptání. Kytku kupovat nemusíš, pokud nemáš moc peněz, raději umyj nádobí nebo utři prach apod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek