Avatar uživatele
pn65

Co mám dělat, když mi mobil neeviduje SD kartu?

Koupil jsem novou SD kartu 64 GB do svýho mobilu, napoprvé ji mobil evidoval, i když karta neukazovala úplný obsah dat, dal jsem ji do čtečky a naformátoval, dal jsem ji potom do PC, vše v pohodě, jak mile jsem ji poté dal zese do mobilu, tak už ji mobil neevidoval. Mobil je zn. Lenovo A 139.

Nemáte někdo radu? Díky

Zajímavá 0 před 2851 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Podporuje telefon kartu této kapacity?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Viz Zdroj. Byla celkem fuška to najít, ale dočteš se, že Lenovo A139 podporuje paměťovky max. 32 GB (asi tak 20. řádek, „Поддержка карт памяти: microSD до 32 Гб.“) – možná, že by ses totéž dočetl v příručce, pokud ji máš. To znamená, že se 64GB kartou máš smůlu. Otázka je, co znamená, že ji mobil neevidoval. Pokud se tváří, jakože v něm vůbec žádná karta není, tak je to asi fakt konec. Pokud se tváří, že v něm nějaká karta je, jen nemůže zobrazit obsah, můžeš zkusit kartu přeformátovat, ale ne ve čtečce v PC, ale přímo v tom mobilu – to byla asi největší chyba, že jsi provedl formátování pomocí PC. Karta jako taková není zničena, fungovat bude, ale ne ve tvém mobilu. Buď ji prodej, nebo ji používej jako paměťové médium, v podstatě flashku, v tom PC.

Doplňuji pro ostatní čtenáře: v SZ se mi pn65 svěřil, že popletl model telefonu, ve skutečnosti jde o Lenovo A319 – to ale na věci nic nemění, i ten má max. použitelnou kartu uvedenu 32GB kapacitu.

Zdroj: http://olx.ua/o­byavlenie/leno­vo-a139-novyy-IDh926a.html

Upravil/a: cochee

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek