Avatar uživatele
Nidika123

Co mám dělat, když mě moje nejlepší kamarádka ignoruje ?

Mám ve své třídě nejlepší kamarádku a bavíme se už hodně dlouho. Kromě malých hádek nebyl v přátelství žádný problém až do teď. Samozřejmě, že jako já má i jiné kamarádky, jenže ta její bydlí v jiném městě. Vždy se spolu domluví a jedou na víkend k ,,tetě" na vesnici. Když byly spolu, tak daly na Facebook plno fotek a příspěvků a tak…nejdřív jsem trochu žárlila, že takové věci nedělá se mnou, ale řekla jsem si, že i já mám svoje kamarádky. Když jsem se podívala na Facebook, viděla jsem, že si spolu píšou a navzájem si přidávají příspěvky… Cítila jsem se trochu odstrčená, ale psaly jsme si… Takhle to trvalo asi rok. Jenže teď si spolu píšou skoro ,,nonstop", jak na Facebooku tak na mobilu a to i když jsem s ní já. Tentokrát jsem jela s rodiči týden před vánočními prázdninami na dovolenou a ona mi od té doby, co jsme se viděly ve škole ani nenapsala. Když se podívám na Facebook, tak doufám, že tam bude nějaká zpráva, ale nic, jen vidím, že tam je plno příspěvků od její kamarádky ! ='( Prostě mě jednoduše ignoruje, jakoby na mě zapomněla, poradíte mi prosím, co mám dělat ? Nechci o ni přijít, moc mi na tom přátelství záleží… Díky…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4143 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kamila44444

Odpoveď byla označena jako užitečná

Jo holka, tak tímhle jsem si také teď nedávno prošla a nej. kámošky už rozhodně nejste :) Přesně tohle mi taky dělala nej. kamarádka, protože už jsme se bavili spolem slouho a už ju to „nebavilo“ tak si vyhlídla jinou a dělají spolem ty věci, co jsme dělali my. :/
Doplňuji:
Chce aby jsi žárlila .. najdi si jinou kamarádku a určitě doleze, ale jen když bude něco potřebovat.. To mi pořád dělá :)

Upravil/a: kamila44444

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Nidika123 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Tobě na tom přátelství záleží,a jí asi už ne tolik. S tebou podobné věci nedělá třeba proto,že nemáte možnost jet se vyblbnout někam společně.
Normálně se jí zeptej,proč se s tebou nebaví tolik jako dřív,když jtse spolu ve tříd,to snad nebude tak velký problém.
A uvědom si,že přátelé přicházejí a odcházejí,s něk­terými ztratíš v životě kontakt a zase přijdou jiní.Někteří lidé si osvolení přítel ani nezaslouží.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
venkovan

Zůstaň kamarádkou, ale netlač na pilu. Prostě se nevnucuj – až bude mít chuť tak se ozve.
Není to nic neobvyklého – občas najdeme okolo sebe nové kamarády.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
balca

vykašli se na ní,nedívej se na ní a naprosto ji ignoruj jako by byla vzduch…
A pokud by toho začla litovat tak se jen usměj ..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
líbí.se.mi

Ignoruuj ji také !

před 4115 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
líbí.se.mi

Ignoruuj ji také !

před 4115 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek