Avatar uživatele
ellamakrela

Co mám dělat, když se můj vztah s kamarádkou ochlazuje?

Dobrý den, mám jednu kamarádku, se kterou se aktivně bavím od 4.třídy, vždy jsme si rozuměly a byly jsem takřka nerozlučné, ale postupem času se náš vztah neustále ochlazoval, až je skoro na bodu mrazu. Nyní jsme obě ve 2. ročníku na stejné střední škole. Cítím, že už se s mojí kamarádkou nechci tak aktivně bavit, ale zase nechci, aby se mi odcizila úplně. Problém je v tom, že spolu chodíme do stejné třídy a vídáme se takřka denně a s kamarádama, kteří se mnou nechodí do školy, takové pocity nezažívám. Co mám dělat? Zase si říkám, že se to zlepší tím, že přecházím na jinou školu.

Původní neotázka
Odcizení s kamarádkou

Zajímavá 0 před 2611 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
sesednizkola

Najdi si jinou kamarádku. Není to nějaký kluk do kterého jsi zamilovaná a jste spolu léta. Co popisujes je úplně normální. Okolo 17, 18 let jsem také dost kamarádů vyměnil a dost kamarádů vyměnilo mě a zbyla jen elita :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Co takhle zkusit ten vztah nějak oteplit? 🙂

No nic, teď vážně. Můj úplně nejvíc moc nejlepší kamarád ze základky dělá teď nevím co, nevím kde bydlí, jestli je ženat, či snad dokonce, zda je otcem. Neviděl jsem ho pár let a když to bylo naposled, tak jsme se akorát pozdravili, nevěda, co jiného si říct. Takový je život.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Stingo

To se stává, že jak dospíváte, vaše osobnosti a zájmy se mění. Tím, že přecházíš na jinou školu se to vyřeší. Buď se budete chtít dál vídat nebo to vyšumí do ztracena.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek