Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvorba webu - vložení přehrávače MP3

Ahoj, řeším problém. Dělám svůj web v html a potřebuji na něj vložit přehrávač mp3. Zkouším to přes tyto tagy:

<object width="300" height="42">
<param name="src" value="NAZEV MP3.mp3">
<param name="autoplay" value="no">
<param name="controller" value="true">
<param name="bgcolor" value="Black">
<embed src="NAZEV MP3.mp3" autostart="no" loop="false" width="300" height="70" controller="true" bgcolor="Black"></embed>
</object>.

Potřeboval bych, aby se přehrávač nespouštěl při vstupu na stránku, ale aby si ho mohl návštěvník pustit sám. Dále bych potřeboval, aby hudba hrála stále i při prohlížení stránek (aby se nespouštěla od znova při otevření nového panelu).Jo a ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo neví o nějakém vhodném a jednoduchém prohlížeči fotek na web. Poraďte prosím, uvítám všechny správné tagy. Děkuji

Změna předmětu, původně: Tvorba webu
Tohle není výstižný titulek (host)

Předmět Autor Datum
Možná by tam mělo být <param name="autoStart" value="false"> melodytext.htm Ale nemůžu si odpustit…
host 18.02.2011 22:43
host
stále zaostalý dementi... na web patří vše co tam chci dát... co je komu po tom... já třeba hudbu u…
bumbar 19.05.2011 21:44
bumbar
vaz slova, at nejsi za dementa sam... Abych nebyl zcela OT, host ma pravdu. Pokud Ti jde o jakous t…
Redsnake 19.05.2011 21:56
Redsnake
Proc by hudba(zvuk) na webu nemela co delat? Neexistuje na to zadny pravidlo, krom "pravidla", co si…
Radek 20.05.2011 09:27
Radek
Ono je to obráceně. Ne, že se pár lidem něco nelíbí, ale pár lidem se něco líbí (hudba na webu) a kd… poslední
Kráťa 27.01.2013 09:36
Kráťa
Kdybys nebyl máčo, tak na školních PC posloucháš hudbu třeba přes Grooveshark.
vlk56 19.05.2011 22:01
vlk56
Na prohlížeč fotek na web si založ další dotaz (specifikuj konkrétní požadavky), nemíchej v jednom d…
host 18.02.2011 22:45
host
ahoj pošli mi svuj fb jestli máš pošlu ti kód , jediny problem co jsem ještě neviřešil e hraje po ce…
bita 27.01.2013 08:48
bita

Možná by tam mělo být
<param name="autoStart" value="false">

melodytext.htm

Ale nemůžu si odpustit upozornění, že hudba na web nepatří. Jen ve speciálních případech. Ale to je marný, stejně má každý vždycky dojem, že to tam prostě musí mít, že to bude cool a všichni lidi budou na jeho stránky kvůli tomu chodit...

stále zaostalý dementi... na web patří vše co tam chci dát... co je komu po tom... já třeba hudbu u sebe na stránkách používám, pač když dělám něco na školních pc tak si to můžu jen tak přehrát... a nikdo na mě nepřijde že něco stahuju... fakt nevim co komu na tom pořád ještě vadí... nemám rád když je ticho... a komu se to nelíbí, tak si tu hudbu vždycky může vypnout...fakt máča:-/

vaz slova, at nejsi za dementa sam...

Abych nebyl zcela OT, host ma pravdu. Pokud Ti jde o jakous takous navstevnost, hudba na webu nema co delat. Web s vlozenou hudbou automaticky zaviram a posleze vytrvale ignoruju, neminim hledat, kde si kterej moula dal prehravac svyho rapu nebo E a V. Na to fakt nejsem zvedavej. A jestli to ma byt web vyhradne pro Tvou potrebu, tak si tam samozrejme prskni co je Ti mile.

treba i takovou zrudnost jako "dnes ma svatek Bozena" a "je 13.5, 19:59" to na super cool webiku nesmi chybet.

Jinak na fotogalerii jsou fajn moduly jako coppermine namatkove. Ale nevim, nevim, jestli ho naroubujes bez rs..

Proc by hudba(zvuk) na webu nemela co delat? Neexistuje na to zadny pravidlo, krom "pravidla", co si vymyslelo par lidi a snazi se to sirit po svete. I kdyby takovy pravidlo vymyslel treba OBama nebo Gates nebo EU, a ja to na webu chtel, tak si to tam dam a nebudu poslouchat par ufnukanku, pro ktery hudba na webu znamena nervovy otres. HLavne proto, protoze vim, ze lidem na ktery je web zamerenej, se to libi a ufnukankum stale zbyva dalsich deset miliard webu na netu a nezajimaji me. Zajimaji me lidi, ktery se web libi a maji zajem o podobna temata. Ted nemluvim o konkretnim webu, ale opet obecne.

Je prece kazdeho vec, co si tam da a kdyz tam chce mit tohle:"dnes ma svatek Bozena" a "je 13.5, 19:59", tak at to tam ma. Tobe taky nikdo nenarizuje, abys mel web oranzovej s ruzovym a ze zelenej se nedela, protoze to neni ono a je to zrudnost (nic proti tvymu pripadnymu webu, ani nevim, jestli nejakej mas nebo ne, pisu to cely obecne). To, ze se to par lidem nelibi, neznamena obecne, ze je to pravda a ze by se podle nazoru techto lidi mel ridit cely svet. Kdyz se mu to libi, at si tam da co chce. No a kdyz na to nejsi zvedavej, tak na takovy weby nechod, jak jednoduchy. Tolik netolerantnosti k jinym nazorum, nez "obecne" platnym nazorum nekolika jedincu jen na teto poradne, to aby clovek pohledal. To se jen tak nevidi.
Jinak ja treba povazuju coppermine za hruzu vsech hruz. To uz je lepsi Gallery 2, ale nepouzil bych ani to a to nejsem zadnej profik, ale takovy pomaly a otresne vypadajici hruzy, se snad daly pouzit mozna pred nekolika rokama. Znam cloveka, co se zivi "vytvarenim" webu z Coppermine a i kdyz to asi umi hodne dobre a snazi se mit kazdou galerii jinou, porad i ja poznam, ze je to Coppermine. Skareda, pomala. Pokud uz nekdo ma nejaky RS, tak je lepsi pouzit rozsireni pro nej nebo si neco koupit.

Ono je to obráceně. Ne, že se pár lidem něco nelíbí, ale pár lidem se něco líbí (hudba na webu) a když jim někdo napíše, že to je zrůdnost, máš z toho psotník a úplně to otočíš.
Je to totéž, jako kdyby se někdo ptal, jak si udělat na web 10 vyskakovacích oken s reklamou, druhý by mu napsal, že to není dobrý nápad a ty bys prohlásil, že 10 vyskakovacích oken s reklamou se nelíbí pár lidem. :-)
Autor dotazu však v tomto případě nechce, aby se to automaticky spouštělo a něco takového nikdy nikomu nevadilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru