Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tvrdý restart po připojení telefonů Sony Ericsson

Dobrý den, mám základní desku MSI PM8M-V chipset VIA P4M800, CPU P4 soc. 478 3.0GHz s HT, VGA AGP ATI X800Pro, zvuk SB Audigy 2ZS, legální operační systém Windows Vista Home Premium 32bit. Nově jsem PC nainstaloval, stáhl nové ovladače úplně ke všemu a i tak mi nejde připojit přes USB žádný z mých telefonů (Sony Ericsson W910i a Xperia X8). Po připojení a zvolení typu přenosu mi PC okamžitě udělá restart. Není to chyba hardware PC. Když nainstaluji na toto PC Linux Ubuntu 11.10, telefony připojím úplně bez problémů. Závada v připojení telefonů mi začala asi před měsícem. Zřejmě po nějaké vydařené aktualizaci Windows. Když jsem PC nově instaloval, zkusil jsem telefony připojit před aktualizacemi po service pack 2 a vše fungovalo. Flash Disky, fotoaparáty apod. připojím bez problémů i nyní, ale telefony ani náhodou. Poraďte prosím. Děkuji. Vodouch

Předmět Autor Datum
Robi to hned po pripojeni, alebo az po zapnuti SW v PC? Mas nainstalovany nejaky SW pre mobil? Ak an…
Dreamer 15.10.2011 19:03
Dreamer
Dobrý večer, upřímně děkuji za odpověď. Žádný software k telefonu nainstalovaný nemám. Telefony se m…
Vodouch 15.10.2011 22:09
Vodouch
Presne toto jsem resil u telefonu SE K750i, mel to na svedomi jakysi program na skryvani adresaru 'F…
Petr_PM (mobile) 15.10.2011 21:36
Petr_PM (mobile)
Tak je vyřešeno. Instaloval jsem znovu celé PC krok za krokem a zálohoval a zálohoval. Nakonec jsem… poslední
Vodouch 01.11.2011 22:06
Vodouch

Robi to hned po pripojeni, alebo az po zapnuti SW v PC? Mas nainstalovany nejaky SW pre mobil? Ak ano, vyskusaj ho odinstalovat, mne jeden pre SE tiez padal, ale asi nie az tak fatalne, uz sa nepamatam. To ze ten SW nespustis, neznamena ze sa nespusti automaticky po pripojeni a moze tak sposobit restart aj ked ho nevidis nabehnut.

Odporucam odinstalovat originalny SW, prip. aj ovladace, tie preinstalovat len samotne bez SW a nainstalovat MyPhoneExplorer. Mam rovnaky OS, SE mobil a tento SW mi funguje bezchybne. Inak mam aj SP2 a vsetky dolezite aktualizacie, ovladac pre mobil z CD.

Dobrý večer, upřímně děkuji za odpověď. Žádný software k telefonu nainstalovaný nemám. Telefony se mi vždy zobrazovaly jako vyměnitelné médium a tak jsem s nimi také pracoval. Nechápu co se děje. Teď zkouším test paměti atd., abych vyloučil chybu hardware, ale jak jsem již uvedl, pod linuxem mi na tomto PC běží vše standartně. Pokud by Vás ještě něco napadlo budu Vám vděčný, ale jinak se budu asi muset smířit s posíláním přes Bluetooth. Zas tak často telefon připojovat nepotřebuji. Ještě jednou děkuji a přeji hezký večer.

Vodouch

Tak je vyřešeno. Instaloval jsem znovu celé PC krok za krokem a zálohoval a zálohoval. Nakonec jsem zjistil, že celý problém způsobuje Comodo Programs Manager (www.comodo.com). Je to super software (freeware), který monitoruje instalace programů a pak je schopen je také bezezbytku odstranit. Bohužel z nějakého důvodu asi považoval připojení telefonu za instalaci a to se nelíbilo Windows Vista. Děkuji všem co se snažili poradit. Vodouch

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru