Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Téma bakalářské práce - C#

Za rok me ceka bakalarka prace. Tahne me to k programovani. Premyslel jsem o nejakem projektu v jazyce C#. Naprogramovat nejaky software. Mate tipy na nejaka temata, ktera bych mohl zrealizovat? Mate nekde zkusenost prave s bakalarskou praci venovanou programovani softwaru? Dekuji.

Předmět Autor Datum
Témata prací zveřejní fakulta, kdyby sis nevybral tak se zkus poohlídnout jestli nějaká společnost v…
Mitch 15.02.2008 19:29
Mitch
Mozno si vyberiete v Burze tem. :-) Vela stastia.
2laak 15.02.2008 20:06
2laak
:-) azorovo doporučení: NIC SE ZVUKEM - pořád něco nahrávat, nelze při tvorbě bakalářky poslouchat m…
AZOR 15.02.2008 20:09
AZOR
Dělám letos. Mám téma "Síťová komunikace s využitím jazyka Java". Píšu chatovací program založený na…
MaSo 16.02.2008 06:17
MaSo
Ok... Diky za tipy :-) poslední
Bohus 16.02.2008 12:53
Bohus

Témata prací zveřejní fakulta, kdyby sis nevybral tak se zkus poohlídnout jestli nějaká společnost ve tvém okolí něco nevypsala témata (dostaneš zaplaceno) a když si nevybereš ani tady, tak ve Framework Class Library chybí dost věcí:-)

:-) azorovo doporučení: NIC SE ZVUKEM - pořád něco nahrávat, nelze při tvorbě bakalářky poslouchat muziku .. tim chci rict, ze si dej pekelnej záležet na výběru - nejen složitost algoritmu ale i ostatní faktory..

Dělám letos. Mám téma "Síťová komunikace s využitím jazyka Java". Píšu chatovací program založený na neblokujících socketech (JAVA New I/O), na netu je dost materiálů, tak se do dá docela v poho. Aplikace se skládá z klienstké a serverové části. Téma jsem si vymyslel sám, a školitel nebyl proti. Jen dodal, že tam chce šifrování (SSL) a JUnit Testy, což není problém.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru