Avatar uživatele
Kilián

Témata na prezentaci? Mám udělat prezentaci na Aj na libovolné téma. Mělo by být ale zajímavé a pokud možno i vtipné.

Ahoj, mám udělat prezentaci na Aj na libovolné téma. Mělo by být ale zajímavé a pokud možno i vtipné. Ale vážně mě nic nenapadá. Máte někdo nějaké nápady? Děkuju za odpovědi :)
Doplňuji:
Opravdu to není o tom, že bych vůbec nevěděl, spíš mi to nepřijde dostatečně dobré. Proto jsem se zeptal na nějaké nápady, o čem by psali jiní apod. Hry na počítači opravdu skoro nehraji, takže to byl trošku výstřel mimo. Ale panu zlatému palec nahoru, opravdu skvělá rada.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marketa54321 před 3436 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kelt

Témat ti mohu nabídnout mnoho, doprava, sport, cestování, hmyz a podobně, ale jak to udělááš, je tvoje věc. Ale když si student vysoké školy na nic nevzpomene a přitom nevím o něm nic, co dělá, co ho baví, tak je to těžké. Asi je to vidět, že si lidé, kteří hrají hry a dělají na počítači, nejsou schopni nic vymyslet. Nemyslím to špatně, ale každé téma, které bych zadal na prezentaci třeba 20 lidem, tak dostanu tolik originálních prezentací.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marketa54321

Kelt: Já myslím, že Kilián nápady má, ale nezdají se mu dostatečně nápadité ;) Co takhle oblast filmů – nejkontroverznější filmy/co sledují mladí/zajímavosti ze zákulisí apod.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Když tě nic nenapadá, nezvládneš ani samotnou prezentaci. Ono to totiž spolu souvisí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Vzdělání a práce