Avatar uživatele
zjentek

Těšíte se (aktuálně) i letos na konec prázdnin?

My s Fanynou o wíkendu půjdeme do místního rekreačního areálu s kempem, posbírat nějaký prázdný PETky a jiný bordel po polácích a smradlavých rybářích.

Otázka stará 365 dnů:

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/tesite-se-na-konec-prazdnin-a-nebo-z-toho-spise-smutnite-a-duvody#discussion

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2443 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nikdy jsem se na konec prázdnin netěšil a těšit se nebude ani letos. Důvod je prostý. Konec prázdnin ukazuje že končí léto a začíná podzim. Mám rád léto, sluníčko, chození bos a spoustu dalších věcí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Čím sa vyznačuje koniec prázdnin
1 – koniec pohody v hromadnej doprave a zvýšený počet revízorov. Konečne tí chorí a skôr narodení spravia niečo pre svoje telo, protože v preplnených prostriedkoch hromadnej dopravy nebudú sedieť, ale zapájať všetky svaly na udržanie sa na nohách. Hurá!
2 – blíži sa koniec horúčav a spaľovania sa pri vode. Konečne prídu dažde a farebná jeseň s množstvom padajúcich a neodstánených listov zo stromov. Malé deti vytiahnú gumáky a budú sa blatiť a člapkať v barinách
3 – úradníci konečne prídu na pracoviská a stratí sa dôvod nevybaviť žiadosti o podpory pre nezamestnaných a žobračenky od sociálnych poisťovní , pre čerpanie dovolenky.
4 – tí predvídavejší začnú zháňať vianočné darčeky, kým sú ešte lacne, pretože s príchodom zimy aj tie zlacnené budú drahšie než na jeseň.
5 – a vôbec, tešme sa jedna etapa života je za nami, prichádza ďalšia.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek