Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem U notebooku nefunguje monitor

Ahoj,

ráno jsem zapla notebook a monitor nefungoval. Jedná se o ASUS X5DAF.
Zkoušela jsem zapojit externí monitor, tak při prvním zapojení fungoval, teď už, bohužel, ne :-( Věřím, že je chyba s grafickou kartou.. jsem hloupá, hloupá.. Jednou mi to po spadnutí systému psalo problém s grafickou kartou (už přesně nevím co), ale já nad tím mávla rukou. Teď bych si nejraději nafackovala.
Při tom prvním zapojení na ext. monitor se mi objevila hláška o tom, že je špatná bateria a měly bych ji vyměnit. Tak jsem ji vytáhla a po dalším spuštění už monitor nejde. Jinak při zapnutí se na okamžik rozsvítí kontrolky CAPS..., NUM.. a Wifi. Větráček jede, ale nic jiného neslyším. Při spuštění žádný zvuk.
Takže je problém opravdu někde u grafické karty? Já se v tom nevyznám, ale co jsem tak načetla, tak by to odpovídalo.? Dá se s tím něco dělat než ho odložím do šuplíku?

Nezlobte se za blbé dotazy, vážně tomu nerozumím a předem děkuji všem, kdo se pokusí mi odpovědět či nějak pomoci.
K.

Předmět Autor Datum
disk z neho môžeš vložiť do tohoto http://www.alza.cz/evolve-tinybox-hd-202tbx-d19238 1.htm a bude z…
sakraforte 14.02.2014 16:51
sakraforte
Ok, myslela jsem si to, tak děkuji za odpověď :-) Jdu se porozhlédnout po novém nb. :puff:
kaca_kaca 14.02.2014 17:01
kaca_kaca
problem moze byt v comkolvek napr. v napajani alebo RAM alebo je vada na zakl.doske apod. V takom pr… poslední
MM.. 14.02.2014 17:04
MM..

problem moze byt v comkolvek napr. v napajani alebo RAM alebo je vada na zakl.doske apod. V takom pripade sa ako prve robi ze sa to odpoji od baterky aj nabijacky na minutu, strci sa len nabijacka a zapne sa to. ked nepomoze tak RAm modul skusit po jednom ak su tam dva v roznych slotoch. Ked nepomoze ani to tak je problem na zakl.doske niekde, to sa potom meni doska cena jak cely notebook.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru