Avatar uživatele
Bessie

Co mám udělat když mám stránku ale nikdo mi tam nechodí??

Mám asi 10 webovích stránek ale nikdo mi tam nechodí. Co mám udělat???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4101 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

A jak to můžeme vědět, když i tady nedáváš odkazy na své stránky ?!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

A o čem je těch 10 webových stránek?
Důležité je nabídnou kvalitní, originální obsah, dále je výborný mít stránky zaregistrované ve vyhledávačích (hlavně Seznam, Jyxo a Google) a katalozích – seznam najdete na www.catrank.cz

Pro zvýšení návštěvnosti můžete použít Websurf – http://www.web­surf.cz/?ref=627­45
Ale nepoužívejte Websurf Autosurfování (a všekteré jiné autosurfovací systémy typu Seosurf.cz, Autosurf.sk, apod.), protože to akorát nažene zhlédnutí (nikoliv návštěvnost) a hlavně Vám to žádný unikátní návštěvníky nepřinese. Lidi nebudou vědět, že taková stránka existuje.
Dobrý právě na tom websurfu je, že nabízí Manualsurfování – takže člověk musí ručně klikat, aby se mu načitaly kredity – a on si ty stránky prohlédne, má na to 10 sekund a Bestsurfování – zde lidé hodnotí stránky jako ve škole.
Takže pokud bude průměr horší, jak 3.0 tak je na čase se zamyslet nad tím, jeslti stránky vůbec provozovat anebo nad nějakou rekonstrukcí.

A nejlepíš je Pay Surfování – je to to samé, co manualsurfování, jen se to zobrazuje celou minutu a získávají se „hodnotnější“ paykredity.

No však uvidíte na tom websurfu, co a jak. Zorientovat se je tam snadné, stejně tak používání je snadné.

Kdyžtak mě kontaktujte vnitřní pošotu, můžu se Vám na to podívat.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bolak

Existujou linkovací servry, třeba > http://linkuj.cz , tam se zaregistruješ a šoupneš tam svojí stránku, pár lidí ti to naláká. Taky pokud seš kdekoliv jinde zaregistrovaná (třeba i tady) tak si ji můžeš přidat do progfilu jako homepage, nebo jak se tomu nadává a pokud budeš dostatečně zajímavá a někdo se ti na profil podívá, tak třeba klikne a vleze. Stejně tak si to můžeš přidat do detailu na ICQ, SKYPE, nebo ty vaše fejsbůky, prostě to narvat všude možně. Taky můžeš udělat výměnu odkazů, najdeš si někoho a požádáš ho aby si umístilna svý stránky odkaz na tvoji stránku a ty uděláš to samý. A nebo ti pošlu v texťáku emaily lidí který nesnáším a můžeš je zaspamovat… Prostě dá se dělat spousta věcí :)
Doplňuji:
Hlavně na ní musí bejt něco zajímavýho, psát o tom že tráva je zelená a zavařovací sklenice se nevejde do ucha dovede každej druhej, musíš zaujmout, a začni třeba tím, že odkaz na svou stránku hodíš sem do diskuze.

Upravil/a: bolak

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Kromě dalších řešení je tu také možnost takovou stránku zrušit. Potom Tě alespoň nebude rozčilovat, že Ti tam nikdo nechodí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Braník

zkus je dát stránky na seosurf
http://www.se­osurf.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
with.love

dej si někam odkaz na ty stránky. pokud máš, tak třeba FB, nebo i na jendnotlivých stránkách měj odkazy na ty další.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek