Avatar uživatele
melissa174

Co mám udělat, aby to vyšlo?

Jsem zamilovaná do jednoho kluka ze třídy. Psali jsme si, povídali si, myslím, že si docela rozumíme. Prý se svěřuje jen mě. Taky už jsem s ním někde byla. Došlo i na líbání a občasné doteky, ačkoli s ním nechodím, ale propadla jsem okamžiku. Řekla jsem mu, že ho mám ráda a on řekl, že mě taky má rád, ale že nechce momentálně vážnej vztah, „možná později, uvidíme“. Říkal taky, že se mu líbí, že jsem malá. Jenže potom jsem udělala tu chybu, že jsem mu řekla, že chodím s jedním klukem, ačkoli to není tak úplně pravda. Chtěla jsem, aby žárlil. A vím, že to byla chyba! Já jen chtěla zjistit, jestli prostě něco cítí. A chvíli to tak vypadalo, protože se na něj ptal i sám od sebe a svým způsobem se s ním srovnával. Jenže mi pak řekl, že byl na silvestra s holkou, se kterou předtím chodil. Co mám teď dělat? (Chci napravit to, co jsem zpackala.) Mám ho ráda a nechci o něj přijít!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3764 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kelt

První lásky, zklamání, představujeme si toho druhého dokonalého a nevidíme jeho nedostatky a myslíme si, že nemůžeme najít , nebo že nikdy nenajdeme nikoho jiného. Takový vztah je velmi vzácná a křehká věc a když už si nějaký vztah vytvoříš, tak se snaž, aby Ti dlouho vytrval a nesnaž se ho vlastní vinou rušit. Záleží Ti na něm, a jemu na Tobě? Snaž se s ním spojit, pozoruj jaký je, jak se chová, jestli jste si odpustili. Už nejste dokonalí, máte už vůči sobě prohřešek, ale existuje umění odpouštět, přiznat chybu, omluvit se. A nikdo není dokonalý.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
MK44

Co dělat? No, začít znova. Teď už víš, že vyvolávat žárlivost je hloupost a zjišťovat takhle, co ten druhý cítí, je hloupost na druhou. Možná by bylo také dobré zamyslet se na tím, co si kdo představuje pod pojmem „chodit s někým“. O tom, co je pravda, co není pravda a co „není tak úplně pravda“, ani nemluvě.

Taky by mě překvapilo, kdyby se mladý pán jen tak sám od sebe vyjádřil: 'že nechce momentálně vážnej vztah, „možná později, uvidíme“ ' Nebo že by to z něho někdo páčil? Proč to dělal?

Takže začít znova. Uvidí se, jestli se chcete stýkat nebo nechcete. Musí se podařit, že o něho nepřijdete? Ne, nemusí. Může, ale nemusí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Krakis

Ani nevíš,jak to kluka může bolet,takže reagoval podobně,jako ty.Myslím,že nejlepší by bylo,říct mu to na rovinu,po pravdě a upřímně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek