Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Pomozte plz" nenačítá web. stránka aukro.cz

Dobrý den, nevím jestli se to týká firefoxu, ale prostě mi nejde načíst stránka aukro.cz . Píše mi to následující : "Při pokusu kontaktovat server www.aukro.cz vypršel časový limit. Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli. Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače. Upozorňuji, že adresa DNS serveru je nastavena automaticky a IP adresa taktéž. Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet." Tímhle to není, proxy nemám a firewallem je součástí win Xp, když ho vypnu, nic tím nevyřeším. Připojením to také není jiné stránky mi jdou, tahle prostě nejde a nic s tím nemůžu udělat. Přeinstalovával jsem i prohlížeč za novou verzi, nic to nevyřešilo. Dokonce jsem zkoušel ping v příkazovém řádku a napíše mi to: Vypršel časový limit žádosti, ale normálně č. serveru to napíše [5.134.210.132]. Nepomohlo ani vymazání historie a cookies. Zkoušel jsem i vytvoření nového účtu ve windows xp, ale nepomohlo to. Jediné řešení vydím v přeistalování systému, můžete mi prosím poradit, čím by to mohlo být? Děkuji moc.

Zkoušel jsem i jiný prohlížeč, nepomohlo to. Aukro prostě nejde, na jiném notebooku a stolním počítači vše frčí jak má se stejným připojením, takže už fakt nevím, čím by to mohlo být. Jedině že by to nějaký program blokoval, ale to je nesmysl, když frčí ostatní stránky. Nevím si vůbec rady, asi to o víkendu přeinstaluji to je poslední možnost.

J.S.

Předmět Autor Datum
Pokud to nejde ani v jiných prohlížečích (a na jiné weby se přitom dostaneš), tak bude třeba prohlíd…
IQ37 19.11.2013 14:55
IQ37
Tohle jsem zkoušel, bylo to k ničemu. Přeinstaluji systém, jestli to nepůjde hodím to z okna do pope… poslední
Skopy 20.11.2013 15:47
Skopy

Pokud to nejde ani v jiných prohlížečích (a na jiné weby se přitom dostaneš), tak bude třeba prohlídnout soubor hosts a odtrojanovat PC (MBAM, SuperAntispyware). Taky je možnost, že si Aukro sám blokuješ nějakým softem v PC (tradiční antiinternetové balíky AV+FW v jednom, ale nejen), nastavením routeru.
Taky bych zkusil změnit DNS na nějaké veřejné - Google 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4 či OpenDNS 8.67.222.222 nebo 208.67.220.220

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru