Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uložiště a nevhodný obsah ?

Po delším hledání nejvhodnějšího úložiště pro svá data se nevím rozhodnou. Mám i externí HDD kam zálohuji, ale chtěl jsem i jiné úložiště. Pročítal jsem podmínky, jak u SkyDrive i Google Drive a Dropbox a všude jsem narazil na problém při ukládání nevhodného obsahu. Jde o to, že i v naší sbírce s přítelkyní se nahází pár intimních fotografií a velice neradi bychom o ně přišli při uložení na tyto úložiště. Ve stručnosti se všude píše jediné a to "Jednoduše řečeno, ani v privátní podobě se na vašem účtu nesmí objevit nic, co by představovalo plnou či částečnou nahotu, dokonce ani nahotu v neosobní formě" Otázka zní, kam si případně tyto fotografie uložit bez obav, že o něco smazáním ze strany poskytovatele přijdeme ?

loading...
Předmět Autor Datum
Snad není nutné soukromé porno skladovat na webu. Jde koupit druhý disk nebo použít DVD-RAM atd.
karel 03.10.2012 09:22
karel
Kromě toho - každý soubor lze snadno šifrovat. Ovšem, vzpomenu-li si na osud Megauploadu (a jeho dat…
Pytlík 03.10.2012 12:04
Pytlík
Myslíš tím snadno, jako určitý soubor si dát do RAR nebo ZIP ? Právě mi vyhovuje ta jejich případná…
Riky45 03.10.2012 16:34
Riky45
Jde o to, že kolega Pytlík (a nejen on) má prostě nedůvěru k ukládání opravdu privátních dat na něja… poslední
Prasak 03.10.2012 16:39
Prasak

Myslíš tím snadno, jako určitý soubor si dát do RAR nebo ZIP ? Právě mi vyhovuje ta jejich případná synchronizace kdy se člověk nemusí probírat tím co nového kde přibilo a co si zase zálohovat. Mám pár složek a souborů na kterých mi záleží a to mi právně jde je mít zálohované vícekrát než jen doma.

Jde o to, že kolega Pytlík (a nejen on) má prostě nedůvěru k ukládání opravdu privátních dat na nějakej cizí server, kde opravdu nemůžeš mít záruku, že ti ta data někdo neprošmejdí, nesmaže, neukáže někomu cizímu. Stačí, když si poskytovatel toho úložiště jednostranně změní podmínky. To ja jako dávat doklady a peněženku do skříňky na vlakovým nádraží. Je to tam relativně v bezpečí, dokud nepřijde někdo s páčidlem, nebo nějakej nádražák s náhradníma klíčema.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...