Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Unreal engine- diskuze

Zdravím, jako zelenáč bych chtěl pokecat a poradit se ohledně tohoto enginu.
Doufám že tu bude někdo kdo mi dokáže poradit..
Ptal bych se v bodech co mě zajímají, za jakoukoliv odpověd děkuji. Nežádám ani tolik odpověd jako klidně diskuzi.

1)Jakto že hry na tomto enginu jsou tak suprově optimalizované i pro starší mašiny ? At už šlo o dishonored nebo bioshock serii, hry vypadali hezky a jeli hezky a přes to nejede vlak.

2) Jaké hry na tomto enginu vás hnedka napadnou ?

3) Jaké hry na tomto enginu mají ještě letos vyjít ?

4) Unreal engine mě přišel dost exkluzivní, moc se nepodobá konkurentům jako frost bite, který je určitě o pár tříd výš, ale na druhou stranu si nemyslím, že by battlefield 3 na Unreal engine vypadal špatně.

5) Proč UBISOFT a jiné firmy mají vlastní engine a neodkoupí se a nepodpoří se ve vývoji jednoho silného enginu? Je to vše jen skrz peníze ?

6) Který herní engine byl v historii her naprosto tragický ? Pro mě nevím zda to bylo přímo enginem, jako katastrofalní optimalizací, ale přišel mě zaklínač 2, po vydaní hry jsem neznal jedince kdo by si ho zahrál na MAX v 1400+ rozlišení.
Nedejbože, když to někdo zapl na slabším dvoujadru pod 3 ghz.
Přitom grafika nebyla zase nic tak extra, jako vypalující HW nároky.

7) Proč se o crytek enginu mluví o nečem světoborném, když ani blbej granát není schopen nakrájet trávu do které byl hozen ? Jsme tak zblnutí dnešní dobou ? Detaily textůr a hra světel je sice famozní, ale tohle mi dost kazilo dojem ze hry. Tím nechci říct že je to shit.

Tak diskutujme. :)

Předmět Autor Datum
2) Unreal tournament :D
SliMousCZ 06.04.2013 11:04
SliMousCZ
5.) Je naivne si mysliet, ze sa firmy spoja a vymyslia jeden super engine. Engine treba totizto neus… poslední
fleg 06.04.2013 11:19
fleg

5.) Je naivne si mysliet, ze sa firmy spoja a vymyslia jeden super engine. Engine treba totizto neustale vyvijat a zlepsovat, vyvoj ide dopredu a to nie je spolupraca na rok-dva, ale nastalo. Mozno uz boli nejake pokusy v zakulisi, ale evidentne sa skoncili fiaskom, pretoze naozaj si kazdy schopny vyvija engine sam. Je to aj o egu a o tom, ze je to biznis. Ak sa mi podari vyvinut super engine tak na prenajmoch dokazem zarobit mrte vela prachov a to, ze to dokazem lepsie ako moja konkurencia je uz o tom egu. Kto je lepsi nez ja nie?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru