Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS K53SV-SX786V

Chtel bych se zeptat, jestli tento notebook ASUS K53SV-SX786V je kvalitni, jestli se mi třeba nezačnou rozpadat klavesy nebo neco podobneho. Jestli se třeba nezavaří při delším hraní.

Předmět Autor Datum
ASUS žádnej zázrak není, nekvalitní kce. Radši si kup ve stejné cenové relaci, kvalitní, s lepšími v…
trefiesnaj 11.10.2011 14:26
trefiesnaj
Hmm tak tento HP sa mi celkom pozdáva. Aj keď som mal raz Pavilion asi pred 4 rokmi a nebolo to nič…
ScaT 11.10.2011 15:43
ScaT
Životnost by měla být opravdu veliká. Je vyroben z hlinikových vláken, baterie vydrží v pohodě 6 hod…
trefiesnaj 11.10.2011 16:23
trefiesnaj
takže s toho vyplýva že ho vlastníš? Tak mam ešte jednu otázku aký ma zvuk? Niekde som čital že ma z…
ScaT 11.10.2011 16:33
ScaT
Takže telo ani veko nie je z plastu? Okrem spodnej strany ovšem. A neprehrieva sa? Zvládne aj novšie…
ScaT 11.10.2011 16:36
ScaT
Určitě hry zvládá naprosto skvěle, zatím odzkoušena FIFA, Assasians, nový minecraft...zvládne všechn…
trefiesnaj 11.10.2011 16:43
trefiesnaj
Určite sa javí ako dobrý čo dobrý skvelý ntb za cenu cca 570€. Takže to nie je plast zvrchu okolo kl…
ScaT 11.10.2011 16:45
ScaT
Ne není nebo si to myslim, jak tak koukám tak ne, protože předešlý plastový Dell, když jsem u něj pl…
trefiesnaj 11.10.2011 16:53
trefiesnaj
A niečo také ako funkčné klavesy na pridanie hlasitosti a pod. tam nie je však. Všetko sa dáva cez F…
ScaT 11.10.2011 16:57
ScaT
Jsou tam klávesy: Rychlě spuštění internetu, Nápověda, snížení jasu, přidání jasu, funkce obrazovky…
trefiesnaj 11.10.2011 17:04
trefiesnaj
A obsahuje tento notebook aj USB 3.0? A dalšia otaza znie nebude sa prehrievať ak ma vetračiky na sp…
ScaT 12.10.2011 20:20
ScaT
Jestli má USB 3.0? Nejspíš ano, nemohu vyzkoušet mám pouze 2.0 Flashku, ale podle tohoto popisu obch…
trefiesnaj 12.10.2011 21:46
trefiesnaj
Kolem klavesnice je hlinik z vrchu dispalye je nejaky plast ale celkem bytelny. Tenhle notas uz mam… poslední
BAF 30.11.2011 20:17
BAF

Životnost by měla být opravdu veliká. Je vyroben z hlinikových vláken, baterie vydrží v pohodě 6 hodin. Navíc má ochranu proti pádu (snímač rychlého pohybu, v případě, že bude padat se pevný disk uzamkne). Má novou technologii přichicení monitoru, kdy monitor těsně nepřiléhá, je připevněn dvěmi silnými hlinikovými ,,poutky", které vydrží pády, a navíc se časem neulámají, jak tomu bylo ve všech dřívějších noteboocích. Cena je také veeeelmi přijatelná. Na hry, poslech hudby a filmy je naprosto ideální (podpora HD a 3D),Vstupy: 1 RJ45, 1 VGA, 1 HDMI, 2 sluchátkové výstupy, 1 vstup pro mikrofon, 4 USB 2.0. Dva porty na sluchátka umožňují poslouchání hudby třeba s kamarády. Navíc podporuje 3D zvuk, dodá na kráse pokud si stáhneš 3D film. Je extrémě rychlý a výkonný. Navíc má vypalovačku s LightScribe (vypaluje na speciální DVD, které stojí od 8 korun, obrázky a popisky na druhou stranu dvd viz. obr, disky jsou různě barevné-červené, zlaté, žluté, modré, zelené a bílé). Jsem s ním spokojený, ani notebooky za 20 000 nejsou tak výkonné. Můžu jen doporučit.

Určitě hry zvládá naprosto skvěle, zatím odzkoušena FIFA, Assasians, nový minecraft...zvládne všechny hry díky Grafice AMD Radeon Dual Core 1GB. Nepřehřívá se absolutně vůbec (větráčky jsou po stranách ne typicky ze spodu notebooku, má ,,výstupky", které jsou vysoké, tak aby se nepřehříval a mají ochranu proti skluzu notebooku. Zvuk je naprosto v pohodě, hlasitost zabudovaných repráků je vysoká, mají naprosto přirozený zvuk a podporou 3D a HD zvuku. Má výbornou Webku A4 Vision. Pokud budeš ještě něco chtít zodpovědět, tak napiš.

Ne není nebo si to myslim, jak tak koukám tak ne, protože předešlý plastový Dell, když jsem u něj plast zmáčkl tak vlastně nebyl vůbec pevný, tohle když zmáčknu, tak se neděje naprosto nic, to jedině že by to byl ten vyztužený plast, který se používá u těch nejdražších notebooků. Tlačítka u klávesnice jsou chráněná, nejsou mezi nimi mezery, nepráší se tam, kdyby se ti zvrhlo pití nebude to taková pohroma, prostě odteče pryč. Klávesy funkcí svítí, takže vidíš jakou máš zaplou a jakou vyplou (u Caps Lock, u zvuku, Wifi, tlačítka Startu...

Jsou tam klávesy: Rychlě spuštění internetu, Nápověda, snížení jasu, přidání jasu, funkce obrazovky (zvětšení, zmenšení, zdvojení, celá obrazovka), přetáčení zpět, přetáčení tam, zvuk snížit, zvuk přidat, zvuk vypnout, Wifi, Play, Stop, Pause, Windows Start Menu, print screen a takové ty běžné a celá numerická klávesnice. Přes Fn se dává F1, F2, F3, F4...

Jestli má USB 3.0? Nejspíš ano, nemohu vyzkoušet mám pouze 2.0 Flashku, ale podle tohoto popisu obchodu ano:

Rozhraní:

1× port pro externí displej (VGA)
2× USB 2.0
2× USB 3.0
HDMI
1× Ethernet/LAN (RJ-45)
čtečka karet (SD, SDHC, SDXC, MMC)
audio vstup/mikrofonní vstup
2× výstup na sluchátka
konektor pro adaptér
VGA výstup: ANO
Velmi příjemné je čtení karet SDXC, které jen tak nějaký notebook nepřečte, moji 128GB kartu to přečetlo bez problémů.

Né nepřehřívá se, psal jsem, že hlavní větráčky jsou po stranách, to znamená, že se nepřehřeje ani když je na nějaké měkkém materiálu (třeba v posteli na dece, na pohovce atd.). ,,Nohy" jsou vyšší, takže se ti nemůže přehřát v žádném případě, i kdyby si mu zabránil přístup vzduchu, zabalil úplně do deky apod., tak nastane režim hybernace, to znamená, že se vypne, ale všechno, co jsi dělal se ti při startu znovu načte, já tohle používám třeba pokuď stahuju film, tak ho pausnu v mozzile, dám hybernaci, další ten zapnu notebook a film se stahuje dál...prostě vše se mi uloží!

Ručím ti za to, že ho vůbec neuslyšíš, slyším ho jenom, když přiložím ucho přímo k větráčkům, a to taky ne nějak závratně.

A baterie vydrží opravdu 6 hodin, což je úúúžasné

Je to prostě skvělý notebook. :)

Kolem klavesnice je hlinik z vrchu dispalye je nejaky plast ale celkem bytelny. Tenhle notas uz mam nejakou tu dobu a jediny co me na nem vytaci je leskly display. Grafika skvěle šlape HD je na filmech dost znát (odzkoušeno na Matrixu). USB 3.0 ma ale s tim uchycenim dispalye bych to tak dobre nevidel. Je to spis na obcasne prenaseni z domu do kanclu nebo na VS, rozhodne nic pro praci ve vlaku hlavne protoze nema SSD.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru