Předmět Autor Datum
buy
Pepan1234 23.01.2013 07:54
Pepan1234
Dodatek: http://extrawindows.cnews.cz/clanky/prechazime-na- windows-8-pro-levny-upgrade-systemu-krok…
Pepan1234 23.01.2013 07:54
Pepan1234
Mam pomerne novy nottebook s Win7 takze bych toho chtel vyuzit. Nechapu, proc menit nejlepsi system…
RedMaX 23.01.2013 08:32
RedMaX
S ovladači ti pomůže: Pomocník při upgradu na Windows 8 Ale z W7 na W8 to nebude velký skok dopředu…
Stefran 23.01.2013 15:24
Stefran
Metro se mi taky nelibi, ale nadavat tomu "od nejlepsiho k nehjorsimu" je pomerne prehnane. Na PC m…
Dok 24.01.2013 00:41
Dok
Upgradoval sem to v půlce prosince. Jde to sehnat i za cca 400kč- pokud jsi notebook koupil v určité…
MM_tank 24.01.2013 01:30
MM_tank
V par vecech se pletes. Cislo stare verze systemu se nekdy zadava, podle toho, jak si to ten jejich…
picimif 24.01.2013 08:51
picimif
přečti si dotazy lidí, kterým nějaký proces / služba sebere fokus okna a tím shodí aplikaci na ploch…
lední brtník 24.01.2013 09:15
lední brtník
Kdybys umel cist, tak ja se o pomocnych skolkach vyjadroval k tomuto Souhlasim v tom, ze za ty 400…
picimif 27.01.2013 21:20
picimif
Cislo stare verze systemu se nekdy zadava, podle toho, jak si to ten jejich automat vyhodnoti - to j…
MM_tank 25.01.2013 00:36
MM_tank
Jako potom při aktivaci? Tak to nevím. Díky za info. S aktivaci to prece nema nic spolecnyho. Ty si… poslední
picimif 27.01.2013 21:31
picimif
Dekuji.
Dok 27.01.2013 21:09
Dok

Mam pomerne novy nottebook s Win7 takze bych toho chtel vyuzit.

Nechapu, proc menit nejlepsi system za nejhorsi, ale je to tvoje vec. Prvne si ale zjisti, zda jsou na strankach vyrobce pro tvuj notebook ovladace na Windows 8.

Upgradoval sem to v půlce prosince. Jde to sehnat i za cca 400kč- pokud jsi notebook koupil v určitém období. To si vyplníš sám podle svého vědomí a svědomí, nic se nekontroluje žádný číslo SN operačního systému se nezadává-ale musíš spustit pomocníka co vyhodnocuje asi i jestli je systém legální. To co si stáhneš -nacpu ti ke stažení - tak z toho se nedá udělat čistá instalace. Budu to zkoušet s originál instalačním dvd. Platí se to kartou nebo paypalem už nevím.

Pokud se nepletu je to do konce ledna.

viz. http://magazin.stahuj.centrum.cz/poridte-si-upgrad e-na-win-8-pro-za-400--kc/

Netvrdím že je to nejhorší (občas ještě potkám Visty)..ale za těch 400kč= ten jeden večer v hospodě:beer: to stojí.

V par vecech se pletes. Cislo stare verze systemu se nekdy zadava, podle toho, jak si to ten jejich automat vyhodnoti - to je potvrzeno i od MS. Pak se pletes v tom, ze z toho co si stahnes si neudelas cistou instalaci. Jde to minimalne dvema zpusoby. Hned z pomocnika pro upgrade mas moznost upgradovat tak, ze zachovas soubory nebo vsechny odstranis, coz je v podstate cista instalace a pak je moznost si z pomocnika udelat ISO celyho systemu a instalovat to pak klidne i na uplne cistej disk, kterej samozrejme na sobe zadnou predchozi verzi w7 nema. Nekdy pak zlobi aktivace, ale to resi MS linka.

Souhlasim v tom, ze za ty 400 kila to rozhodne stoji za to a reci, ze to jde k nejhorsimu, jsou jak z pomocne skolky.

Cislo stare verze systemu se nekdy zadava, podle toho, jak si to ten jejich automat vyhodnoti - to je potvrzeno i od MS.

Jako potom při aktivaci? Tak to nevím. Díky za info.

Jde to minimalne dvema zpusoby. Hned z pomocnika pro upgrade mas moznost upgradovat tak, ze zachovas soubory nebo vsechny odstranis, coz je v podstate cista instalace

Podle mě není. Není to čistá instalace.

a pak je moznost si z pomocnika udelat ISO celyho systemu a instalovat to pak klidne i na uplne cistej disk, kterej samozrejme na sobe zadnou predchozi verzi w7 nema. Nekdy pak zlobi aktivace, ale to resi MS linka.

To sem zkoušel a aktivace mi neprošla. Našel sem na internetu zásah do registrů kdy se pokoušíš Windows vnutit že byl instalovaný z originál dvd ale to neprošlo. Volat sem nikde nezkoušel.

Ale po okopírování originál instalačního dvd vše prošlo i s klíčem za 400kč + zdarma k tomu Windows 8 media center pack.

Jako potom při aktivaci? Tak to nevím. Díky za info.

S aktivaci to prece nema nic spolecnyho. Ty si na www.windowsupgradeoffer.com registrujes slevu (kupon). Ten ti prijde na email. Kdyz žádáš z jednoho emailu prilis casto, mozna to hodnoti i podle IP, tak se muze stat, ze pri vyplnovani formulare, kde o tu slevu žádáš, to po tobe bude chtit cislo win, ze kterych upgradujes. Bezne to ale funguje tak, ze to cislo nechce. Pak si na pc, kde chces upgradovat spustis pomocnika, zadas kupon na slevu (ne win key) pres nej koupis windows key se slevou. Pak se ti zacne stahovat win a po jeho stazeni mas nekolik moznosti instalce, ale to urcite vis. Takze teprve pak resis aktivaci.

Jinak podle MS je pri vyberu "smazat vse" pry vse jako po ciste instalaci. Nicmene, pokud si chces byt jisty, tak musis ty win z toho ISO souboru, ktery si muzes pri stahovani udelat, normalne vypalit na cisty disk a budes mit problem s aktivaci, o kterem jsem psal ja a ktery jsi potvrdil i ty. Ale pokud zavolas na MS linku, bez problemu ti pomuzou. Nekdy ale muzou chtit key z upgradovanych win. Neresi to automat, ten ti aktivaci v tomto pripade temer nikdy neprovede.

Jinak MS ma ted velky problemy s aktivacemi WMC, protoze jak se pres ne delaly piratsky aktivace, tak to nejak osetrili, ale osetrili to tak, ze to nejde aktivovat ani spouste legalnich majitelu. Nainstalujes W8 Pro, aktivujes, zadas klic WMC a po restartu mas neaktivovane W8 Pro s WMC. Nejak to resi, ale zatim reseni nemaji. Pry to vyjde jako nejaka zaplata.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru