Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade z Windows xp na Windows 7

Zdravím,

Jak z předmětu vyplývá zajímají mne důvody pro přechod z xp na windows 7, tedy kromě hlavního důvodu, že brzy skončí podpora xp. Samozřejmě je to diskutabilní, individuální a nevím co ještě. Patřím mezi běžné uživatele, kromě zmiňovaných xp jedu ještě na Linux Ubuntu, kde s poslední verzí vidím velký krok zpět a bohužel to nevidím z touto distribucí linuxu moc dobře.
Windows xp se dostal na vrchol především i kvůli času a stále si myslím, že je to nejpovedenější systém. Myslím, že postupem času se bude rozšiřovat seznam aplikací, které na nich nerozjedu, takže je jedno jestli počkám rok nebo si je nainstaluji už nyní.
Nepodpora ovladačů atd...
Prý je Windows 7 výkonnější. Ale stále váhám no...tak co mi poradíte...

Předmět Autor Datum
Není žádný důvod přecházet z XP na W7 v případě, že tento systém je funkční a nepřecházíte zároveň n…
Kurt 25.05.2011 08:39
Kurt
Upgrade nemá smysl. Na starý počítač patří starý systém. Toho, že bys tam něco nespustil, bych se ta…
Wikan 25.05.2011 08:42
Wikan
Jedině s koupí novýho počítače. Jinak není důvod k upgradu, z pohledu uživatele je to jen kosmetická…
Prasak 25.05.2011 12:48
Prasak
Napis HW, co mas v PC, mas-li silnou GK a vykonny procesor a chces-li hrat hry s DirectX 11, pak je…
Redmarx N 25.05.2011 13:16
Redmarx N
Díky všem za rady. Windows xp používám převážně jen na práci. A hry vůbec nehraji, tedy jenom na pla… poslední
quest 25.05.2011 15:34
quest

Jedině s koupí novýho počítače. Jinak není důvod k upgradu, z pohledu uživatele je to jen kosmetická změna, pokud ti stávající XP bez problémů fungují.
Ačkoliv jsou na světě jedinci, kteří operační systém nepovažují za prostředek ke spouštění programů, ale za cíl (tedy mít nový OS za každou cenu, ať jsou kůl a in).

Napis HW, co mas v PC, mas-li silnou GK a vykonny procesor a chces-li hrat hry s DirectX 11, pak je volba Windows 7 jasna, v ostatnich pripadech je diskutabilni az zcela nesmyslna.
---
Ubuntu je a vzdycky byla velmi zvlastni distribuce, ma sve vyhody a sve nevyhody a od ostatnich velkych distribuci se znacne odlisuje, to se myslim nemeni respektive ma snahu se odlisovat jeste vice. Na linuxu je ale hezke to, ze si muzes vybrat s mnoha moznosti, pokud tedy chces vice tradicni linux, preinstaluj to na Fedoru (doporucuju). :-)

Díky všem za rady.
Windows xp používám převážně jen na práci. A hry vůbec nehraji, tedy jenom na playstationu :-) .Zatím vše rozjedu, takže jste mně přesvědčily o tom, že zůstanu věrný xp....O zmiňované distribuci Fedory jsem už přemýšlel, respektive brzy na ní přejdu...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru