Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upload sám od sebe v ntb Prosím radu/y

Zdravím všechny, mám takový menší problém s internetem. Tak kde bych začal :) poslední dobou se nám s přítelkyní stávalo, že když jsem přišel domů z práce a ona byla doba jí internet šlapal perfektně ale jakmile jsem se připojil já (a i naopak) internet spadl na rychlost 47Kbs down byl 6b :D , toto se děje již asi týden ale dělo se to pořád večír, včera mi už došla opravdu trpělivost a volal jsem na poskytovatele (o2) a tam mi bylo sděleno, že linka je v pořádku a vše ok ALE mám obrovský upload a přesně v tu chvíli když jsem s ním mluvil mi tvrdil že ten upload je max co mi moje připojení dovolí a proto celý internet se zaseká a nejde. Pán podpoře mi tvrdil ať rychle přestanu používat torrenty! Nikdy já ani moje přítelkyně jsme torrenty nepoužívali a abych řekl pravdu ani nevíme jak je používat či přes to stahovat ! A i sem to doma výslovně zakázal přes to stahovat. takže jsem začali hledat jaký PC přesně má ten upload zjistili jsme pokud je připojen ntb od přitelkyně začne celá sít padat a není možné na tom vůbec pracovat (když měla ona vyplej ntb a já online vše šlapalo) a cizí napojení není uřčitě (bydlíme na samotě u lesa - nikde žádnej soused v blízkosti) Pár kamarádu radilo ať povypínáme podezřelé procesy, to jsme udělali ale pořád opravdu nemůžeme docílit a ani najít ten proces který by to dělal. Antivirákem jsme projeli ntb nic nenašel, ještě mi radili že to může být nějaký proces opravdu v pozadí o kterým ani nevíme, že beží jenže tedy jak ho teda máme najít a zničit??? toť je moje otázka jestli jste se někdo náhodou s tímto už nesetkal nebo nevíte kde hledat co by to mohlo dělat. Za každou radu budu moc rád. Před dík všem :)

Předmět Autor Datum
Hezký den, takže je to NTB přítelkyně. Proces můžete najít třeba Process Explorerem od Sysinternals…
FeRi2 29.01.2014 14:23
FeRi2
paráda moc děkuju, hned jak dorazím domů odzkouším :)
Mondicz 29.01.2014 14:31
Mondicz
co všechno komunikuje ven - tcpview taky od sysinternals/ms zobrazit procesy podle vytížení a cestu…
lední brtník 30.01.2014 08:03
lední brtník
díky za radu mrknu na to až dneska dorazím domů nějak večer a písnu sem co a jak. Jinak antivirákem… poslední
Mondicz 30.01.2014 09:18
Mondicz
Obávám se, že na to bude potřeba odborník.
mnua.al 30.01.2014 09:05
mnua.al

co všechno komunikuje ven - tcpview taky od sysinternals/ms
zobrazit procesy podle vytížení a cestu k nim uměl do win7 i správce úloh. pokud jde o podezřelý system32\svchost, výpis podle pid umí příkaz: "tasklist /svc"
nikdo nebrání zkontrolovat automaticky spouštěné programy (v nejhorším přes msconfig.exe)
proskenovat pc nějakým antispywarem by bylo užitečné.
kontrola prohlížeče na nežádoucí doplňky proběhla?

díky za radu mrknu na to až dneska dorazím domů nějak večer a písnu sem co a jak. Jinak antivirákem i antispywarem jsme projeli celej ntb to jsme dělali hned jako první. :) A jak jsi psal tu kontrolu na nežedoucí doplněk v prohlížeči to jsem nedělal a ani to po pravdě neznám jak se to tohle kontroluje :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru