Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Usb nefungují

Dobrý den, prosím potřebuju poradit. Nefunguje mě ani jedno usb,ani vzadu ani vpředu na pc a ani čtečka karet. Stalo se to potom když mi zničeho nic vypl počítač,nešel obraz a jen běžel ventilátor a slaboučce svítila dioda že pc pracuje,když jsem chtěla Pc vypnout ,tak to nešlo a ani nešlo restartovat samaozřejmě vše tlačítkama. Musela jsem ho vypnout vzadu a znova zaponout pak opět naběhl. Poté se mi vpředu rozsvítili vedle čteček diody červená a zelená, a ty stále svátili i po vypnutí Pc. A ve složce tento počítač mi zmizeli všechna vyměnitelný zařízení,mám tam pouze pevné disky a cd-rom. Když jsem dala flěšku do usb nic se nestalo ani to nic nenašlo, ani Sd kartu nic. Zkoušela jsem i správce zařízení,tam se žádnej problém taky neukázal vše pracuje správně. I jsem ovladače nainstalovala znovu,ale pořád nic. Přeinstalace celých Vist taky nepomohla a přítel zkoušel něco i v Biosu a taky nic. Tak by mě jen zajímalo co se mohlo stát. Děkuji za odpověď.
P.S. Mám Visty 32bit

Předmět Autor Datum
mohlo se stát to, že to upálil zdroj. Mohla taky chcípnout ta čtečka a šlusnout USB - podle toho co… poslední
touchwood 17.01.2013 10:48
touchwood

mohlo se stát to, že to upálil zdroj. Mohla taky chcípnout ta čtečka a šlusnout USB - podle toho co máš za desku buď umřely všechny porty navždy, nebo je to vratný proces, pokud se odstraní zkrat.

Jako první bych odpojil všechna USB zařízení, a to včetně té USB čtečky. Když to začne fungovat, je to skvělá zpráva a stačí si jít koupit novou čínskou čtečku za 100Kč. Když ne, tak to vypadá na desku a v bližším časovém horizontu na její výměnu, protože odpálenými porty USB to většinou nekončí (vlastní empirie z několika intelích desek, kde to postupně začne chcípat všechno).

Velká chyba byla provozování poškozeného PC a dokonce pokusy o jeho přeinstalaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru