Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Uvedení OEM verze Windows 7 do továrního stavu

Zdravíčko,
otázka je tedy jasná, jen ještě doplním, že tzv. opravné DVD jsem sice k PC nedostal, ale bylo a stále je možné si ho vytvořit. Jenže to má háček. Velikost za tu dobu tak nehorázně narostla, že už by mi DVD zdaleka nestačilo a také bych chtěl mít systém opravdu čistý bez nějakého malwaru a zbytečných prográmků, které tam byly od výrobce. Někde jsem četl, že se snad dá legálně stáhnout čisté ISO Windows a pak jen aplikovat vlastní sériové číslo OEM verze. Potřeboval bych jen začít znovu s čistým štítem a legálně. Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Nepises o akom Windowse sa bavime, ale pokial viem legalne sa stiahnut neda. Najlepsie je pozicat si…
fleg 13.05.2013 09:31
fleg
Díky za odpověď. Mám Windows 7 Home Premium 64bit a PC Acer. Při prvním startu mi to nabízelo vytvoř…
Layoutman 13.05.2013 09:35
Layoutman
Pozri si v spravcovi PC, ci vidis na disku skrytu particu, respektive na kolko particii je disk rozd…
fleg 13.05.2013 09:44
fleg
V nabídce programů najdi složku Acer a v ní eRecovery Management. Spustíš a dál pokračuješ podle pok…
czcharlie 13.05.2013 09:45
czcharlie
Díky :-) poslední
Layoutman 13.05.2013 09:53
Layoutman

Nepises o akom Windowse sa bavime, ale pokial viem legalne sa stiahnut neda. Najlepsie je pozicat si cistu instalacku od kamosa (original samozrejme) a z tejto spravit cistu instalaciu s tvojim s/n a potom si vytvorit zalohu cisteho systemu, ktoru nemusis mat zrovna na dvd, mozes ju mat aj usb (nudzovo) alebo na sietovom disku. V zavislosti od sw, ktory pouzijes potom zalhovaci si vytvoris rescue dvd a obnovu systemu mas do 10-20min hotovu.
Pokial mas znackovy PC (HP, FS, Acer a pod) mas na disku skrytu particiu, kde mas system v tovarenskych nastaveniach, takze je mozne obnovit ho aj z tejto zalohy.

Pozri si v spravcovi PC, ci vidis na disku skrytu particu, respektive na kolko particii je disk rozdeleny. AK mas ty na disku len cecko a uvidis tam dalsiu particu (vacsinou 2-10GB) tak to bude ta zaloha systemu, ktoru obnovis podla navodu, ktory si isto dostal k PC. AK nie zagoogli, ja som s Acerom ako znackou kamarat neni.
V principe sa na zaciatku startu PC stlaca nejaka klavesa (vacsinou F9-F12), potom ti naskoci recovery manazer a dalej uz postupujes podla toho, co ti pise PC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru