Avatar uživatele
Zepple

Uzavíratelný sáček/krabice??

V obyčejné krabici (od zmrzliny) jsem měla krmivo pro králíka (semínka-směs), ale nastěhovala se mi do ní dynastie malých černých brouků, víko je nijak nezastavilo. Semínka i s krabicí jsem vyhodila (brouků tam bylo opravdu hodně) a teď hledám nějakou inteligentní náhradu. Existují nějaké dobře uzavíratelné sáčky nebo i krabice, do kterých se brouci nedostanou? Máte někdo s něčím podobným nějakou zkušenost?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5041 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Jde o to, jestli tam ti brouci vlezli nebo už byli. Pokud sis je donesla s tím zrním, nepomůže ti ani trezor a stejně to sežerou, protože se i zde rozmnoží.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bumbes

Na podobné potraviny používáme hermeticky uzavíratelné dózy. Skleněné se zabroušeným hrdlem (koupil jsem je v lékárně), nebo plastové s gumovým těsněním ve víku. Také používám velké skleněné dózy od kávy s pevně zašroubovatel­ným víkem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

larvy tam byly uz kdyz jste to krmeni koupila.Tady nepomuze zadna krabicka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gabilka

Taky se mi to stalo, ale já jsem jen zrní nasypala do krabičky od kakaa. Tak sem to celý musela vyhodit. Teď jsem to zrní dala do sklenice od okurek. Ale pokud už tam ti hajzlíci byli, tak to nepomůže ani tahle sklenička…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek