Avatar uživatele
Illines

Uzeninove vyrobky.Jakou mate zkusennost?

At koupim levnejsi ci drahou uzeninu,nemuzu si pomoc ,ale nepochutnam si.Citim nadmernou sul,mastnotu a nebo mekkost az blato bez chute.Nemam stesti na kvalitni vyrobek , a nebo coz pripada v uvahu,neumim si v tom mnozstvi nabidek si vybrat.Ktere klobasky ci salamy,mate radi vy?Dik

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? annas, dudu, aramah, iceT, tom004, Deli, anonym, anonym před 4496 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Jestliže průměrná masa jako suroviny se pohybuje okolo 75 korun, je bláhové se domnívat, že trochu kvalitní měkké uzeniny pořídíte do stovky za kilo. Kromě ceny však důležitou roli také sehrává solidonost výrobce. Zavedená firma dbající o svoji značku prostě a jednoduše nějaký aušus na trh nedodá. Velmi též záleží na chutích a apetitu zákazníka. Nejvíce náš masný průmysl poškozují všechny ty super a hypermarkety, které svoji tvrdou cenovou politikou nutí zpracovatele, aby kvůli přežití do svých výrobků cpali různé náhražky a porušovali osvědčené receptury.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Deli

Kupujeme uzeniny v Globusu, tam je svět ještě v pořádku 🙂 Vtipkuju, ale opravdu tam mají dobré uzeniny, kvalitní.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
SINGO

Jednoznačně GLOBUS, uzeniny tam mají vynikajíci (a to nepřeháním)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Chutnají mi třeba vídeňské párky se sýrem nebo bez sýra,salám Chorizo,Herku­les.Jinak si koupím třeba šunku,radši si za ni připlatím.
Nedávno jsem narazila na Brněnský salám za 6,90 za 100g a pochutnali jsme si doma oba.
Ono veskrze záleží na výrobci,on je dost rozdíl mezi Vysočinou Kosteleckou a odjinud.
Na trzích jsem si koupila dvě nožky klobásy,prej domácí,haha,to byl hnus velebnosti,to se nedalo … ani zadkem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
WeeBear

Já měla vždy nejlepší zkušenost s Bivojem, nebo pak soukromými řezníky. A nemůžu si vynachválit.

.. Jinak v obchodech mám spíš než na nadměrnou sůl „štěstí“ na takovou.. Mastnotu a velmi nevýraznou chuť..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Mám rád ty z masa. Bohužel u našich prodejců se dost obtížně hledají. Nejlépe nakupovat u nějakého malého řezníka, který většinou garantuje určitý obsah masa u svých výrobků.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
www

Jsem na tom naprosto stejně. Kde jsou ty doby, kdy lovečák byl lovečákem, obyčejnej turist, uherák, atd. S klobásama, uzeným masem je to stejný.
Fuj. ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Do salátu jsem koupila a doma letěl páchl tak že jsem musela hďku větrat hrúza.Jinak nekupuji uzeniny ale do toho salátu patří.
Nakonec byl dobrý i bez salámu ale uzeniny už nikdy více..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jikra

Já léta pendluju mezi čtyřma malořezníkama z nichž každý je v něčem jiném vynikající a to od polévek,gulášů,klo­bás,párků,
uzeného masa, tlačenek,sulcu,prej­tu,sekané, salámů až po vlastní maso.Jsou v dosahu 10km v různých směrech od mého bydliště ale rád si tam zajedu.No a proč bych to taky pro svojí mlsnou hubu neudělal,že.Ale i v našem maloměstě jsou min.tři dobrá řeznictví kde se dají koupit velmi chutné výrobky.Při hledání toho nejlepšího to chce jen trpělivost a koštovat a koštovat až narazíte na to,co vašemu jazyku připadá nejchutnější.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Ani se mi nechce odpovídat , pouze konstatuji, že DUDU má naprostou pravdu a bohužel se to netýká pouze potravinářského odvětví.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek