Avatar uživatele
kiky

Učitelky(Mentální anorexie?!)

Ahoj,poslední dobou mám krušnější období, tak se o mě začaly zajímat učitelky první to bylo že mi napsaly jídelníček no dobře…Ale co v něm bylo tvarůšky,plnotučné mlíko,musli,čo­koláda??!!! Proč tohle věděli že tak za celí den sním 6 jablek možná banán a mandarinku a chcou mě cpát tímhle??!! Dobře jak sem si to přečetla tak sem si řekla to fakt né!Ale aspon sem si dala černý chleby nebo rohlík,rýži tohle byl pro mě úspěch tyhle jídla ale stejně stohohle se taky nedá stloustnout takže sem nestloustla ale asi po měsíci sem zase s 53 kg snížila na 49 jsem sice ted poněkud slabší a nejsem taková jak sem bývala tak to se jim taky moc nelíbylo ale přece to je můj život když cítím že mi není dobře tak si vezmu jídlo a necítím že bych umírala a ty učitelky né že by se mi snažili pomoct radši mě poslali k psychařce a ta mi dala prášy na náladu abych byla veselejší?! Po psychařce si mě ve středu minulou zavolali a řvali po mě že sem je neposlechla a že naně uplně seru já sem se jim snažila říct že jím zeleninový vývar a rýži ale ony mě nenechali ani mluvit!Potom si do školy zavolali mamku at mě pošle do ostravy na psych.lečebnu a nebo at si vybere mojí smrt jinak to asi nebude at mě radši pošle do ostravy ale mamka mě miluje a nikdy by mi to neudělala ona ví že se snažím a docela mi to už de a ty učitelky eště po mamce řvali jako co jim je do mě ?! Jak jim mám říct že o jejich (pomoc) nestojím?A myslíte že mi stím pomůžou stímhle přístupem? Já si musím první udělat na svět svůj názor a potom to nějak přece řešit né když nejsem ze sebou spokojená tak stím něco udělám stejně to je všechno kvůli těch (pardon) zasraným chlapům jistě že sem začla tak hubnout kvůli chlapům abych se líbyla no ale ted skoro umírám kvůli nich takže super.....Co mám dělat sakra už…??? Je pravda že po těch práškach mám dobrů náladu ale mám strach že jak je vysadím tak budu zas na začátku :( mám starch že kdaž se postavím naváhu tak tam bude víc než 49 :( Nevím jak to mám řešit chci se hrozně líbit…
Doplňuji:
lossos asi sem se zamilovala.....:D mousíku kdyby to šlo :(((( děkuji hani

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: kiky

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? irij, BEAES, Losos, Elk před 4886 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Losos

Tak popravdě tohle je hodně smutný „dotaz“. KDyž pominu přístup učitelek, které podle tvého popisu postupují naprosto nepřiuměřeně a hloupě, tak se stejnou logikou jsi ty to celé nastartovala.

Líbit se je jedna věc a začít téměř nejíst a hubnout takovým způsobem, že můžeš zemřít je věc druhá. NEvím kdy a kde vznikl fám, že štíhlé (nebo dokonce vychrtlé ženy) jsou pro muže víc přitažlivější než jiné, ale mohu Tě ujistit, že to je naprostá blbost. Miluji ženy, miluji ženskou krásu a tvary, ale rozhodně tu krásu nehledám v trčících kostech či žebrech.

Před tím, než začneš cokoliv řešit si uvědom tohle co píšu, není to pouze názor můj, věř mi, že tohle je názor spousty mužů. Tvá krása není v tvé nízké váze, tvá krása je úplně jinde. Proto na váhu vůbec nemysli. Žij svůj život, kašli na učitelky, kašli na kluky, kašli na váhu .. bav se, žij. Ale hlavně žij. Další šanci už nedostaneš :) Držím palce, ahoj ;)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zmimi

Já být tvojí mámou tak tě nechám poslat na léčení. Není normální sníst 6jablek za den.Nehazarduj se svým životem. Na vychrtlých ženských není nic hezkého.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Jestli myslíš ,že se budeš vychrtlá líbit, to se mýlíš. Oni to s tebou myslí dobře, ty si připadáš tlustá, vidíš se jinýma očima. Právě anorektičky mají zkreslený pohled na sebe. Dej si poradit a začni jíst, aspoň postupně , vím,že to honem nezvládneš. Ale jez ,nebo bude pozdě.

Losos moc krásně jsi to napsal.A svatá pravda.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mousinek

Začni už jíst normálně. Nic jiného nemusíš dělat a budeš mít dobrou náladu. Tolik zbytčených problémů jen kvůli iluzím??!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Terryle

Holka, teďka to vůbec nemáš lehký, musíš zabojovat – a problém je, že nejen sama se sebou, ale i s nechápavým okolím. Neumím si představit, jaký to je nejíst, já naopak jídlo miluju až moc a zase bych ho potřebovala omezit, ale nejde to :) Ale chápu, že bys asi chtěla a prostě se to nedá.

Co to je za učitelky? Nějak nechápu, proč Ti učitelky stanovujou jídelníček. Nebylo by lepší, kdyby Ti ho dělala mamka, se kterou si každý večer sedneš a projdete si, cos dneska snědla a co si dáš zítra? Mamka Tě zná líp, tak Ti snad nebude cpát něco, co teď tvoje tělo nesnese (jako čokoláda – chápu, já když začnu jíst jen zeleninu, je mi příšerně zle – tělo na to není zvyklý a vyvádí šílený věci), ale bude se Ti snažit pomoct po malejch krůčcích. Myslím, že je obrovskej pokrok jen ta rýže a chleba. Ale musíš ty krůčky dělat pořád dál a ne sklouznout zpátky…
Možná by fakt nebylo špatné zajít za nějakým odborníkem na výživu, poradí Tobě i mamce, co teď dělat. A možná když se učitelky dozví, že chodíš k odborníkovi a jsi v jeho péči, dají ti pokoj nebo Ti budou kontrolovat jen jídelníček, který Ti dá on. Teď do Tebe cpát čokoládu je fakt šílenství.
Co takhle maso nebo ryby? Z toho bys mohla zesílit docela rychle. Nebo nízkotučný sýr a podobně – myslím, že teď potřebuješ hlavně bílkoviny. Prostě cokoli, co Ti jen trošku chutná. Tělo si asi řekne samo, na co bude připravené. Ale nesmíš mu ustupovat a jakmile se dostaneš k černému pečivu a rýži, musíš tam zůstat a příště si vzít kousíček sýra, ne zpátky k jablíčku. A další den větší kousíček sýra. A tak dál…

Psychiatrička. Prášky jsou pro začátek fajn, ale možná ji zkus poprosit, že pokud se nebudeš zhoršovat, ať Ti začne snižovat dávky – jinak by sis na ně mohla fakt zvyknout a vysadit je by bylo těžší. Možná by byla dobrá i nějaká psychoterapie nebo tak, prostě někdo, komu bys věřila, s kým by sis spíš popovídala, kdo by Ti povídal o životě a o tom, proč ho mít rád, proč si vážit sám sebe a tak, jak se naučit relaxovat, učit se být šťastná z maličkostí a podobně.

No a otázka chlapů… je asi pravda, že vyloženě vyzáblé holky je neberou. Obecně to ve vzhledu není. Podívej se někdy schválně kolem sebe po ulici, kolik ne právě krásnejch holek se vede s klukem nebo kolik oplácanejch maminek má kočárek… Znám holky, který jsou spíš na pohled ošklivý, a přesto o ně chlapi stojej a vždycky stáli. A naopak vyloženě krásná kamarádka mívá se vztahama neustálý trable. Takže v tom to fakt není.
Hlavní asi je začít mít ráda sama sebe, včetně svýho těla, i když nikdy nebude tak ideální, jak by sis Ty přála. Tak to prostě je. Ale já osobně razím názor, je že potřeba mít sám sebe rád, protože když se nebudeš mít ráda ty, jak by Tě mohl mít rád někdo jinej?

49 kilo mi ale přijde dost málo. I když mám kamarádku a ta 49 má, žere jako kyselina a prostě má děsně žravej metabolismus. Je hubená, ale vyzáblá rozhodně ne. Důležitý je, kolik měříš – tos zapomněla napsat. Kolem 50 kg je myslím přiměřený tak do 160 cm, pokud měříš víc, měla bys asi fakt vyhledat odborníka přes výživu.

Prostě… hodně štěstí. A opravdu myslím, že by bylo dobrý zajít za někým, kdo se fakt specializuje na problémy s jídlem, dneska má tyhle problémy víc děvčat. Třeba i ta psychiatrička by Ti mohla aspoň dát kontakt…

Každopádně – moc Ti držím pěsti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
irij

Děvče, to co popisuješ už dávno není legrace, jsi vážně nemocná a měl by to řešit odborník. Zkus zajít ke svému lékaři určitě ti někoho doporučí. Nevěř , že to zvládneš sama, ten den jsi už promeškala.
Všem studiím, které předvádí vyzáblé modelky a tak vytváří dojem , že to je to nejhezčí , bych zakázal činnost. Kolik mladých krásných dívek(už jenom tím, že jsou mladé) této iluzi podlehlo!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
poa.li

Podle mne Tě prášky jen vzdalují realitě. S každou novou vteřinou máš možnost začít jinak… Když říkáš, že jsou chlapi zasraní, možná je to problém ten, že si namlouváš jejich nezájem přeze všechno co děláš proto, aby ses jim zalíbila. Najdi v sově sebeúctu, určitě máš spoustu záviděníhodných vlastností… Zjistil jsem, že člověka nejvíce zošklivuje to, že se sám sobě nelíbí. Čím víc se budeš chtít měnit proto, aby ses někomu zalíbila, tím více budeš ztrácet sebeúctu a vzdalovat se sama sobě a bude to horší… Obecně – nesnaž se zavděčit, ale nabízej svému okolí to nejlepší ze sebe, ale jen to, co opravdu máš. Pokud se Ti tohle podaří, uvidíš, že ostatní problémy, o kterách píšeš se vyřeší samy. Jsem s Tebou…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek