Avatar uživatele
Damiana

Už jste letos byli na plese?

A jak se vydařil? Byli jste spokojeni?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, aramah, VampGirl, Illines, pizlicka před 4436 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Ella

terpve se chystám, 17. bude maturitní ples mé bývalé střední školy, tak půjdeme se spolužáky pozdravit učitele :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Illines

V drivejsich dobe , jsem protancovala kazdy ples co se konal. Plesova sezona byla nadherna a u mne rodinou tradici.Poprve na ples jsem sla v 15 letech a byla jsem unesena.Poslednich 15 let jsem se ,ale na ples ani nedostala,muz netanci a kamarady to moc nebralo.A tak jen jednou se mi podarilo na ples dostat syna ,poprve musel sundat dziny a oblect se do spolecenskeho ,a byl sam se sebou spokojeny – ze se citi dobre a slusne.Mela jsem radost ,ze umi ocenit i jinou spolecenskou udalost.No ,ale pak se zamiloval a se svou divkou na plesy chodi,jen ja prestala,nechtela jsem jim prekazet a radsi jsem si jejich nadseni ,vyposlechla doma u kafe.Popravde ,sla bych ,obcas si vzpomenu.Ale bydlime od sebe daleko a tady zrovna moc plesy nejsou tak caste , skoro zadne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Letos to vypadá, že žádný ples nebude , takže jsem plně spokojen.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Osmnáctého jedem, tak nevím jaké to bude..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
VampGirl

Byla jsem nedávno na svém maturiťáku. A dnes večer jdu na maturiťák vedlejší třídy. Tak doufám, že se jim to vyvede jako ten náš… :)
Doplňuji:
Jinak se ten náš maturiťák opravdu povedl. Nezkazili jsme nástup, neudělali jsme profesorům ostudu… Živá kapela hrála taky bezvadně. Spokojená jsem byla. Byl to první ples, na kterém jsem kdy byla (do tanečních jsem nechodila). Protancovala jsem celý večer s moc milou osobou. :)

Upravil/a: VampGirl

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

zrovna jsem se z plesu vratila.vubec jsem nechtela kupovat listky do tomboly,nakonec jsem vzala a vyhrala darkovy kos a stolicku:-))takze,spokojenost velika.jeste ke vsemu jsem nebyla za zabavou,ale pracovne s pritelem,ktery ten ples natacel.a ja sedela,nudila se,za zady tombolu a jen jsem si ´v duchu rikala,tenhle kos bych brala.a trefa!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek