Avatar uživatele
vivatisCZ

Už se staví mrakodrapy Prague Eye Towers?

Zdravím, dnes ráno jsem se díval na panoramu a byla tam Praha a byli tam stavby, které se velmi podobali mrakodrapům Prague Eye Towers, vypadali rozestavěně, už se staví nebo, jsem viděl něco jiného? Děkuji.

Zajímavá 0 před 3384 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Vašekva

Skupina PPF začala jednat o vybudování druhého vstupu do metra na pražském Chodově.
Právě nový přístup do metra si tamní radnice dala jako podmínku pro souhlas se stavbou dvou nejvyšších budov v Česku, které tam skupina prostřednictvím projektové firmy Office Star Five připravuje.

Zdroj: http://zpravy­.e15.cz/byznys/re­ality-a-stavebnictvi/ppf-resi-cestu-pro-mrakodrapy-na-chodove-1104224#utm_me­dium=selfpromo&ut­m_source=e15&ut­m_campaign=co­pylink

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ivosek2

Jen pro zajímavost uz je skoro dokončena budova crystal v Praze ma kolem 60m

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RadekP

Bydlím hned vedle v ulici Kloknerova. Stará budova České spořitelny (tam kde má být později PET) stále stojí a do oblastí stále chodím venčit psa.
Smutná zpráva je, že možná stavbu přeruší petice, kterou lidi začali sbírat proti tomuto projektu, je to naprostý nesmysl a výmysl maminek na mateřské, které v podstatě nemají co dělat, tak obchází s podpisovými archy. Neuvědomují si, že oblast dá Praze vlastně nový architektonický rozměr a tisíce pracovních míst. Argument, že to staví Kellner u mě neobstál a podpis jsem jim nedal. Spousty obchodů, hotelů, kaváren, hospod atp. budou ze stavby těžit, všem obyvatelům v okolí to zvedne cenu nemovitosti kvůli lukrativnosti lokace. Navíc místo toho tam ted stojí stará česká spořitelna blízko níž spávaj bezdomovci, tak to radši naleštěné budovy, zelěne je pořád v okolí dost a celé mi to příjde nesmysl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek