Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Uživatelské licence Server 2003 Standard OEM

Dobrý den,

máme ve firmě server s nainstalovaným Windows Server 2003 Standard 32bit v OEM verzi a k tomu dalších 30 (6x5) uživatelských licencí. Dotaz zní, zda lze k tomuto systému přikoupit v dnešní době nějakým způsobem další licence nebo je nutno současný stav považovat za konečný.

Předmět Autor Datum
Idealne urobis ak tu otazku budes smerovat na tvojho dodavatela doterajsich licencii, ci to este je…
MM.. 27.12.2011 10:47
MM..
Nedávno jsem řešil něco podobného. U HP serverů, dodaných s OEM verzí (2003standart), jsme nakoupili… poslední
cpc 27.12.2011 11:26
cpc

Idealne urobis ak tu otazku budes smerovat na tvojho dodavatela doterajsich licencii, ci to este je schopny niekde zohnat (chces asi vec ktora sa nazyva "CAL" - Client Access Licence). Alebo ak je cely server vcetne OS od nejakej znackovej firmy napr. HP apod tak je dobre tiez kontaktovat danu firmu (jej support) ci to vedia este upgradovat.

Nedávno jsem řešil něco podobného. U HP serverů, dodaných s OEM verzí (2003standart), jsme nakoupili klasické CAL licence 2008 server (aktivovali je elektronicky na MS serveru) a ve windows 2003 ve správě licencí, nebo jak se to jmenuje, jsme navýšili počet licencí o nakoupený počet. MS je spokojený, my jsme spokojení a dodavatel je spokojen taky. Netuším jak jinak by se to dalo vyřešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru