Avatar uživatele
antík

V jakém rozmezí teplot se počítač jakoby přehřívá, spalují se čipy a sám se vypíná ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3927 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

jen doplnim mistra huxu …soucasti jako cipy vydrzi dost ..tezko se spali prehratim ..nebot jak jsi rekl tak se diky tepelnym cidlum sam vypne …jenze je neco jineho HDD ten se pali pri 40–50 max …zalezi na vyrobci kazdy to ma trochu jinak .. na mereni teplot v Pc se da pouzit treba toto … http://www.slu­necnice.cz/sw/hd-tune/ ale ze se ti prehriva Pc zjistis jednoduse na chodu systemu je zpomaleny seka se a vypina se pc… a neda se rict presne ktera teplota je kriticka starsi Pc se prehrivaji vic ikdyz jsou ciste …max je tech 85–90.stupnu..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
huxa

Sám se vypíná při daleko menší teplotě, než je kritická. PC by rozhodně neměl překonat teplotu 90stupňů, potom už dochází k mnohonásobnému přetěžování oproti normální teplotě a tím se mnohonásobně zkracuje také životnost dané součátky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jsemtady

Je to kus od kusu. Totiz oni se testuji a ten ktery topi mene se proda jako procik s vetsi rychlosti a ten ktery vice se oznaci mensi rychlosti ac jsou trebas vyrobene na stejne matrici. Myslim ze idealni teplota je do 65° s obcasnym vytizenim kratce muze pritopit vic, ale to uz se kazi. Driv by proste schoreli, dnes uz je to ok.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek