Avatar uživatele
Angel122

V poslední době mě častěji bolí ledviny. Cítím v nich píchání a bolí celodenně a občas i podbřišek. Někdo nějaká rada???

Zajímavá 0 před 2560 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Návštěva praktického, popř. dětského lékaře.

PS:
Když manželku naposledy bolely ledviny, tak v noci porodila :)

Upravil/a: JájsemRaibek

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Já opravdu nechápu stále se opakující dotazy na zdravotní problémy. Ty mají směřovat na lékaře a ne na laiky, kteří radí třeba homeopatika a podobné pí*oviny. Bolesti ledvin mohou mít desítky příčin. http://hledani­.vitalion.cz/?cx=0019­81364544604185879:co_lxw­feuiu&cof=FORID:9&i­e=UTF-8&q=bolesti%20led­vin&sa.x=0&sa­.y=0 Radu samozřejmě nemám, kdybych uměl léčit a radit na dálku, tak by to nejmíň praktičtí lékaři mohli zabalit a začít spolupracovat s kartářkami.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Zajdi k doktorovi. Co jiného ti asi máme poradit?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
da ny

Ad Kepler
Kde se vzal Váš odpor k homeopatickým přípravkům? Lékaři je doporučují a Vám se to nezdá? Co o nich víte (výroba, funkce, účinnost). Dokonce lékař na pohotovosti ve Vodňanech mne odeslal do lékárny pro homeopatika s tím, že pokud nezaberou, mám si za 3 dny přijít pro recept a Vám nejsou po chuti… ;) Kolik let máte odpracováno ve zdravotnictví? Co všechno víte o práci a kvalitě lékařů? Není „doktor“, jako doktor a jsou to také jen lidé. I oni se mýlí a mají odlišné názory i metody.....(i zna­losti).
Jinak s Vaší odpovědí souhlasím a líbí se mi 😉
Radu mám:
Angel122¨Vemte nohy na ramena" a pospíchejte k lékař ;)..

před 2560 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Arne1

A co o jejich funkčnosti víš ty ? Kromě známého „víra tvá tě uzdraví“ ?

před 2560 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
da ny

Vycházím též nejen z osobní zkušenosti.

před 2558 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
da ny

K 50 stránkám seminární práce (malá bakalářka) jsem musela přece jen něco pročíst. Čerpala jsem též ze Švýcarských zdrojů (tam je to samozřejmá věc, podílí se i ZP).

před 2558 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

No, já samozřejmě nemám patent na rozum, ale stačí mi, když ho mají jiní. Lékaři, kteří doporučují homeopaty jsou zřejmě ekonomicky svázáni s těmi šarlatány a měla by jim být odebrán diplom. O práci a kvalitě lékařů toho vím víc, než si myslíš. Pro mně je rozhodující to, že nikdy nebyla prokázána homeopatie jako účinná léčba, maximálně neškodila. A že těch průzkumů, výzkumů a statistik byla hromada. Odporuje to i mému vědeckému a racionálnímu myšlení. Nemám ty homeopaty rád, protože zavinili zřejmě smrt tisíců lidí, zatím co mohli být opravdu léčeni. Zřejmě je to lukrativní byznys s blbostí pacientů. Jinde věří na mletý roh z nosorožce a na pojídání syrových opičích koulí. Se stejným výsledkem. Je mi líto, takový je můj názor.

před 2560 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
da ny

Svým způsobem máš pravdu, ale prostě to funguje a to je důležitá.
Byznys je celý FA průmysl, velké množství léků klasické medicíny je zbytečných, nefunkčních a vyvolávajících další vedlejší účinky (volí se menší zlo).
Mně ten lékař pomohl, vrátila se mi o dovolené angína (rezistence na předchozí PNC). Uchránil mne od dalších/silnějších ATB a ta homeopatika mi pomohla. Později i mým dětem.Myslím, že dospělý pacient by měl mít možnost výběru. Pokud mám věřit lékařům, tak tomu z té pohotovosti100% věřím ;). Je jedním z nejlepších odborníků svého oboruv JČ.
Lékař je oprávněn upravit medikaci. Dobrý léčitel pacientovi léky klasické medicíny nezakazuje… Dávky snižuje lékař při zlepšení , případně vysadí. Jiný postup sama neuznávám ;).

před 2558 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví