Avatar uživatele
anonym

V čem dělám chybu při výrobě domácího pudinku?

Doma uvařený mi, i v lednici uložený, vydrží sotva 3–4 dny, ale přitom ten, co prodávají v obchodech má datum spotřeby několik týdnů! Kde je chyba?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 2949 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Drape, nepleť si puding s jogurtem – puding je mrtvý vždy, protože vždy se vaří. Ať už doma, nebo v továrně.
Prodávaný puding je samozřejmě dotován konzervačními éčky a navíc hermeticky uzavřen (obvykle), doma do pudingu žádné stabilizátory nedáváš a v ledničce ho máš volně. Kdybys nechal v lednici ten kupovaný puding otevřený, tak se zkazí taky – sice za delší dobu, než domácí, ale svého data spotřeby by se asi nedožil.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

s obchodu je to z vody, suš.mléka, aroma a nějaké konzervanty. je to jako se vším. udělej si třeba domácí šunku dušenou. na světle bude za chvíli zelená oproti z krámu, která má konzervanty a je v ní poměrově více vody než masa

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Taky to co prodávají v obchodě neni puding, ale jakási mrtvá hmota na pudingové bázi.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek