Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VELKÉ problémy s klávesnicí notebooku - CTRL

Zdravím vás všechny!

Mám velký problém u klávesnice notebooku (Asus A6m). Docela často se mi zblázní levá klávesa Crtl. Zapnu notebook, chvíly ho používám a pak zničehonic se mi sám sepne levý crl. Pak jakoby byl pořád sepnutý. Chyba je podle mého názoru někde v softwaru, protože :
- klávesnici jsem kompletně rozebral (kdo někdy zkoušel rozebírat klávesnici notebooku tak ví co je to za práci :D cca 2,5 hodinky ), vyčistil všechny gumové podložky, důkladně vyčistil celý flexitištěný spoj ale stejně to nepomohlo
- aniž bych se dotkl klávesnice, restartuji PC a klávesnice zase funguje !
- někdy pomůže spustit správce aplikací a zase ho zavřít

problém nastal po instalaci Windows 7, tak jsem si byl jistý, že to je tím, nainstaloval jsem zpět Win XP ale ouha problém se objevil znovu

dopr**** , tak právě v těchto místech se mi to zase seplo a musel jsem restartovat, pře dtím jsem zkoušel vše možné (mačkat klávesy, správce souborů, ...) a nic nepomohlo až restart a hned po najetí windows vše funguje (uvidím jak dlouho)

navíc někdy levá klávesa ctrl naopak nejde vůbec sepnout, když zkusím pravé ctrl + c fuguje ale ctlr + v už ne, tak fakt nevim.

zkoušel jsem důkladný test Antivirem ale nic nenašel.

Když připojím externí klávesnici, tak to nepomůže, protože na té notebookové je pořád to ctrl seplé.

Velmi prosím o radu (věcnou, né "kup si nový noťas" :D ).

Ještě jsem chtěl zakázat tuto klávesnici úplně ale bohužel mě nenapadlo nic jiného, než jí natvrdo odpojit, protože ji nedokážu softwarově odpojit. Poraďte jak to udělat. Zkoušel jsem jí ve správci zařízení odinstalovat, ale stejně dál fungovala. Prý se změna projeví až po restartu, ale pak si jí windows samozřejmě zase sám nainstaluje, takže pořád dokola a k ničemu.

Předem všem velmi děkuji za pomoc a radu

S pozdravem
linbush
www.makety-linbush.kvalitne.cz

Předmět Autor Datum
Nemůže to způsobovat absence/přítomnost ovladače "ATK Hotkey" pro tvůj typ notebooku... viz stránky…
FixExa 16.07.2013 22:40
FixExa
Tak už je vyřešeno ! Vše bylo jen vinou poškozené klávesnice. Dle amerického fóra, pomohlo restartov… poslední
linbush 29.07.2013 19:20
linbush

Tak už je vyřešeno ! Vše bylo jen vinou poškozené klávesnice. Dle amerického fóra, pomohlo restartování, jen proto, že z hardwaru se uvolnilo napětí. Proto klávesnice po restaru fungovala a potom při používání se zase "sekla". Takže jsem koupil novou z ebay (jen pro zajímavost, v čr byla nejlevnější nová za 699 kč plus doprava, z ebay za 299 vč dopravy :D )

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru