Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS Recovery

Ahoj, mám dotaz ohledně ASUS Recovery. Mám systém Windows 8 a přemýšlím, že tam hodím Windows 7, protože jsem s nimi byl spokojenější. Byli jednodušší, hezčí a lépe se s nimi pracovalo. Jelikož mám nový notebook, mám originální W8 a pokud bych přeinstaloval na W7 a rozhodl se v budoucnu k návratu, je možné touto utilitou vše vrátit do stavu jak jsem ho měl po koupi? Dočetl jsem se, že mají nové notebooky skrytý oddíl na disku, ale je také možné si vytvořit i jakousi kopii tohoto systému. Možná jsem naivní, ale chci vědět jak to tedy skutečně je :-) Děkuji

Předmět Autor Datum
http://89.29.51.254/index.php?section=notebook&id= 40
Alfonz.SPO 24.01.2013 19:46
Alfonz.SPO
Ano notebooky zvycajne maju skrytu particiu, ak ju pri instalacii ineho OS nezmazes tak by to z nej…
MM.. 24.01.2013 19:51
MM..
A jak zajistím, že skrytý oddíl nesmažu? :-[ Po přeinstalaci W7 mi vždy zůstala složka s předešlým s…
Jikra 24.01.2013 19:56
Jikra
budes davat pozor kam klikas mysou v instalatore, partition delete klikat nebudes pre tu druhu patri…
MM.. 24.01.2013 20:01
MM..
Takže stručně, pokud možno nesformátovat a nesmazat žádný oddíl? :-) A děkuji za pomoc
Jikra 24.01.2013 20:16
Jikra
hlavny oddiel mozes sformatovat. Mal by si tam vidiet oddiely dva, druhy neformatujes. najprv si ale…
MM.. 24.01.2013 20:22
MM..
inac to si chces kupovat Win7 za X tisic? Ja myslim ze to fakt nestoji za to. A ilegal zavireny tiez…
MM.. 24.01.2013 20:24
MM..
No mě ty Windows 8 spíše zklamali než potěšili..ještě je tam pár dní nechám a třeba si je nechám. Al… poslední
Jikra 24.01.2013 21:58
Jikra

Ano notebooky zvycajne maju skrytu particiu, ak ju pri instalacii ineho OS nezmazes tak by to z nej malo ist obnovit, ak je mozne obnovu spustit priamo z BIOSu resp. mackanim nejakej klavesy po zapnuti notebooku (viz navod k notebooku a over si to najprv ze to takto ide)

Istejsie je vytvorit si vlastne bootovatelne DVD so zalohou terajsieho systemu, vie to aj samotny Windows, ale len "Pro" verzie Win tusim, v ovl.paneli - zalohovanie - bitova kopia systemu. Su na to aj externe programy napr. plateny acronis alebo ja pouzivam zdarma driveimageXML na bootovatelnom BartPE, to si ale treba vyrobit to CD.

inac to si chces kupovat Win7 za X tisic? Ja myslim ze to fakt nestoji za to. A ilegal zavireny tiez nie. Snad si tam nechaj tie Win8 a uprav si vzhlad a spravanie tak jak potrebujes (nejake navody su snad na internete, tusim aj tuto v spravickach ci clankoch ci kde uz nieco bolo o tom ze Win8 nie su az tak zle ak si tam vsetko upravi jak vo Win7 :D tusim tam aj bolo ze co kde jak)

No mě ty Windows 8 spíše zklamali než potěšili..ještě je tam pár dní nechám a třeba si je nechám. Ale jak říkám, Windows 7 mi přijdou povedenější, nehledě na to, že odstranili nabídku start a nahradili to metrem, které se spíš hodí na tablet. Vzhled stejný jako W7 jsem zatím nenašel, zatím asi ani není, leda zkusit transformation pack pro XP a nainstalovat na W8. Kdo ví jestli to půjde :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru