Avatar uživatele
anonym

Vatikansky chleb štěsti…dostali jste ho už někdy od svych přatel?Cely tyden se tam přidavaji ingredience a pak se peče

Dostala jsem to těsto od přibuzne(pro štěsti)neni to nějak zdravi škodlive když to těsto tak koluje a je to pak po upečeni vubec chutne?Diky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4664 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/pekli-jste-nekdy-vatikansky-chleb-dostali-jste-od-nekoho-dil-kvasku-a-co-na-to-rikate

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Georgo2010

Shodou okolností jsem se s Vatikánským chlebem osobně setkal, když mě takto obdaroval kolega v práci. Příjde mi to jako nehorázný nesmysl na způsob letadla nebo rozesílacích emailů ve stylu, pokud to nerozešleš x lidem, tak se ti nesplní tvá přání (je to pouze o vsugerování, co se má stát). Raději jsem nic nechutnal (co když náhodou pochází z Německa, kde je výskyt e-coli?) a celou směs jsem radikálně vylil do wc. Vždyť buďme rádi za štěstí, že máme dobré přátele, práci, rodinu..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Jsem asi „bestie“ dostala jsem ho , ale tajně jsem ho vyhodila a nikomu ani muk.....pššššššt , štvalo mě jden den přidej to druhý den zase něco přidej a míchej …kdepak to není pro mne.takže …ani muk.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ponytail

Chutná to dobře, asi to není ani nijak závadné, protože nám po tom nic nebylo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Terisek

Taky uz jsem pekla a chutna skvele, nic s tim testem neni i kdyz to koluje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
žolik

Ano už jsem to měla je to dobré,chutné,dos­tala jsem to od přátel.

Zdroj: žolík

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Danča84

Před časem mi o tom těstě říkala kolegyně, že ho kdysi měla a chutnalo jí, tak kdybych ho dostala, ať jí pak dám zase. Asi 2 týdny na to mi ho dala mamka. Je pravda, že u někoho to může vzbudit nedůvěru, nicméně žádné brebery v hotové buchtě nejsou, neb se to celé přepeče. Je to celkem dobré, ale nic extra – litá buchta s nastrouhanou čokoládou, jablky, rozinkami a ořechy, spíš přeplácané jak od pejska a kočičky. Štěstí nevím jestli nosí, spíš jde o to někomu těsto darovat, a tak mu „dát štěstí“. Má se mít jen jednou v životě – je to logické, vzhledem k tomu, aby se „štěstí“ šířilo dál, a člověk ho dostal nečekaně, ne aby těsto kolovalo mězi pár přáteli a dál se nedostalo. Takže asi tak:-)

Georgo 2010 – ano, je to letadlo. Jako malí jsme 5× opisovali dopisy a rozdávali je ve třídě kamarádům, v pubertě rozesílali emaily všem v seznamu a dneska si jako hospodyňky mezi sebou dáváme těsta. Ale řekněte, není to roztomilá zábava, vzpomínka na dětství?:-)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek