Avatar uživatele
Kazatel

Vděčí Německo za svůj poválečný a vlastně dnešní úspěch „očistě“, kterou provedlo kdysi?

Ač se mi samotném zdá tato otázka zvláštní, po shlédnutí filmu Mlha v srpnu / Nebel im August (2016)
https://www.csfd­.cz/film/458020-mlha-v-srpnu/prehled/ a zjištění, že se Němci těchto témat nebojí, i pachuti, která po shlédnutí filmu v mysli zbyla, zda-li nehumánní odbourání toho co je tížilo a poválečné stavění na pomyslné zelené louce, není důvodem, proč jsou dnes tak na špici. O tom, že bestie co páchaly tato zla se následně začlenily zpět do společnosti, jako by se nic nedělo, ani nemluvě.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Muso před 2343 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Komu a proč „Vděčí Německo za svůj poválečný a vlastně dnešní úspěch "
je přece obecně známo (podpora a dohled USA)!
Nevěřte filmům a jejich pohádkám doslova…
Válečné "bestie“, které přežily a zůstaly v zemi (a nejen ony) se se svým zlatem a nakradeným/za­baveným majetkem začlenilo do společnosti..

Asi netušíte, kolik zvrhlíků, psychicky narušených Němců k nám pravidelně jezdí (velká zeně).. Sestry z lázní (Františkovy, Mariánské) by Vám mohly vyprávět a „děvčata“, nejen ze 6 také 😉
Pedofily nezmiňuji, ti sem též rádi jezdí. Některé rodiče to dobře živí (policejní spisy a odebrané děti z výchovy jsou toho důkazem).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

Jejich důslednost na př. v první světové válce, když se nepovedla podle představ, doprava soudruha Lenina do Ruska a investice na Velkou říjnovou, dále důslednost při druhé světové válce a to nebyl jenom Ada a jeho kompánie. No a po válce Anglání, sladká Francie, amíci a další ivestice, spolupráce, výpomoc a.t.d. A mnoho skopčáků z armády i odílů SS byla dlouhá léta ve státní správě, parlamentu a.p.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Nazvat „eutanázii“ (v Německu ale šlo o vraždy) a vyvražďování duševné
i fyzicky handicapovaných lidí „očistou“? To nemyslíte vážně, že ne?

O očistě by se dalo hovořit nyní, kdy Němci hledají a odsuzují někdejší zločince → např. zaměstnance koncentračních táborů, a to bez ohledu na jejich věk.

___

Za poválečný vývoj a úspěch Německo vděčí USA.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek