Avatar uživatele
metro

Ve které sezóně české 1. fotbalové ligy bylo nejvíce bezbrankových re­míz?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, sesednizkola, anonym před 2588 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
bolak

Bezgolové remízy jsou a budou, dokud budou hráči líný nebo zápasy zaplacený, nebo oběma týmům bude remíza bodově stačit. Já osobně jsem několikrát navrhoval v tom zatraceně složitým formuláři na návrhy změn pravidel, aby bylo bodování upraveno tak, že za výhru 3 body, za remízu 1:1 a víc 1 bod a prohru a remízu 0:0 bodů 0, ale nic se neděje a nedostal jsem ani žádné vyjádření proč to nebylo schváleno, přitom by to mělo i preventivní účinek co se týče domluvených zápasů, remíza 0:0 se dá spachtit mnohem jednodušeji, než když někdo z týmů střelí gol, protože tam už jsou v hráčích ty tlaky vyhrát a těžko je přinutíš a by to pustili, a když jo, tak je to strašně vidět a navíc ještě ten druhej tým musí přád ještě trefit bránu a skorovat .

Druhá věc co jsem kdysi zkoušel, obesílat kluby aby fanouškům za remízu 0:0 v domácím prostředí nabízeli automaticky možnost zažádat si o vrácení vstupného, s tím že by to mohli zaplatit přímo hráči, když hráli hovno, s čímž jsem uspěl jen částečně. Vím že 1 druholigovej tým tuhle akci udělal asi 2×, pak už jsem o tom nikde nečet že by se někdo přidal.

Víc jsem bohužel nezvlád, beru to na sebe a omlouvám se ti. Ty remízy se daly najít na liga.cz ale ta už skončila, měl by to umět i trefík, ale ten je placenej, stejně tak betradar ale na ten se dá proklikat přes Tipsport, takže tady je odkaz > https://stats­.betradar.com/s4/?cli­entid=79&langu­age=cs#2_1,3_­18,22_1,5_33065,9_sta­tistics,231_o­verunder,30_1,237­_0.5 přímo na statistiky „under 0,5“, tam si stačí sečíst všechna čísla z 1. sloupce „méně“ a vydělit dvěma > https://ctrlv­.cz/shots/2017/04/02­/WuzN.png nahoře si pak překlikneš sezonu na 15/16 a uděláš to samé, a tak dále a tak dále. Jestli tomu obětuješ 10 minut, tak se k té smetanové revoluci dostaneš, a jestli tomu obětuješ hodinu, budeš to vědět až do samý doby ledový fotbalu, kdy se ještě hrálo s kusem smotaný kůže a brány se stavěly z mamutích hlav.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Sport