Avatar uživatele
Rokio

Ve školním řádě se píše, že žáci musí chodit do školy řádně upravení. Znamená to, že se mám denně holit?

V září půjdu na obor prodavač na Dvořákovu. Pod nosem a na bradě jsem velmi zámožný, co se týče vousů. Musím se tedy při jejím studiu denně holit?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Děda Louda před 2864 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Plha se holit nemusel. On při každodenním holení krvácel.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Nemusíš se holit úplně všude, stačí vybrat příslušné partie na obličeji, ať nevypadáš jako Šlachta http://jpeg.cz/i­mages/2016/06/­28/91CAU.jpg

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Vousy u mužů, jsou-li upravené a čisté, neodporují zásadám etikety. Nakolik ale vadí u studentů Vaší školy a Vašeho oboru raději proberte s ředitelem školy. Každá škola má dnes trochu jiná pravidla.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nemusíš. Někomu vousy přidají na intelektu podle vzhledu. Podívej se třeba na avatar Keplera a uvidíš co tím myslím. Dříve byli často ti nejlepší umělci, vědci a průkopnici obdařeni plnovousem nebo knírkem, který si však řádně upravovali. Pokud ti rostou vousy dobře a sluší ti, tak si je klidně nech. Holkám se prý líbí strniště a někdy i plnovous a některým se třeba i rozklepají kolena u kluků co mají holou hlavu. Aspoň jsem o toho četl. :) Já se holím po pár dnech protože mi neroste knír pod nosem jak je ta taková ta drážka vypadá to divně. Na bradě mi rostou spíš jen na jedné straně a prostě nesluší mi to, tak sem radši za holobrádka no.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek