Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vezme z. deska grafiku?

Zdravím,
předem se omlouvám,určitě tu už takový dotaz byl,ale v hledání se mi odpověď nepodařilo najít :( .
chci se zeptat zda-li si můžu koupit grafickou kartu která má pamět DDR2 ,nebo DDR3,když mám z.desku do které se dávají Ramm DDR 1 ?Má základní deska -Asus P5P800-VM,ted mám grafickou kartu ati radeon 9250 128 MB a chtěl bych si koupit nějakou s 256 MB například radeon x1650.A když už sem píšu tak jestli by do té desky šly procesory Intel core 2 duo-napíklad se mi líbí E 6750.Díky za odpověd a přeji hezký zbytek dne.

Předmět Autor Datum
Typ operační paměti nijak nesouvisí s typem paměti na grafické kartě. viz např. http://pc.poradna.ne…
host 11.11.2010 20:52
host
Na DDR grafiky nezalezi je to tu 10x za tyzden. Ale potrebujes vediet ci ti novu grafiku utiahne zd…
MM.. 11.11.2010 20:53
MM..
Tvoje deska má DDR, AGP, takže pokud chceš novej procesor, tak i novou desku a paměti. Ten drek co m… poslední
Prasak 11.11.2010 21:30
Prasak

Na DDR grafiky nezalezi je to tu 10x za tyzden.

Ale potrebujes vediet ci ti novu grafiku utiahne zdroj (jaky mas zdroj), a za druhe nie som si isty ci ti ta vymena grafiky vobec pomoze (ci ta "nova" neni slabsia :). Vykon grafiky nezavisi na velkosti RAM a vseobecne taketo stare veci neviem co s tym chces dosiahnut, nove hry na tom stejne nepojdu alebo nic moc.

Mas tam slot AGP takze strcit sa tam daju len grafiky AGP (nove uz nezozenies a ked tak len problematicke ATI s bridgom, takze lepsie budu asi bazarove. Najlepsia aku by si tam mohol dat by bola asi 7600GT bazarova, ale ani to neni na nove hry)

Core2Duo tam urcite nepojde, podporuje to "Pentium 4, Celeron D, Pentium D". T.j. starina. Lepsie by bolo vymenit aj zakl.dosku na nejaku s PCIe slotom pre grafiku a podporou novych CPU, a kupit aj nove RAM.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru