Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodné MMC

Už přes týden vyhledávám multimediální centrum, které by bylo vhodné pro přehrání většiny známých formátu videa a hlavně obsahovalo potřebné kodeky. Tuner je pro mne zbytečností a spíše bych viděl možnost příležitostného wifi. Nabízí se tu možnost i webového prohlížeče ,youtube, facebook a jiné, ale to je pro mne jen minimálně. Od toho mám notebook. Výhodou by byla i možnost disku buď už iterního, nebo možnost si dokoupit ať už 2,5" nebo 3,5" Jediné co mi z toho všeho vychází nejlépe je Xtreamer SideWinder 3 SE i kvůli možnosti jednoduchého portu USB3.0 slave pro přímé připojení k počítači, abych nemusel přenášet obsah na disk přes síť nebo flashdiskem.
Líbila se mi novinka WD TV Play velikostí, kde bych hold připojil disk externí, ale zase oproti Xtreamer nepodporuje MPEG1/2 Další WD TV Live má zase chlazení disku větráčkem a prý je hlučnější ,tak jsem raději vsadil u Xtreamer na chlazení pasivní. Co se týče menu, tak snad už všude je české a aktualizace firmware také. Cenově i s asi 500GB až 1TB diskem bych byl na ceně někde kolem 5000 kč. Myslíte, že bych se měl podívat spíše po jiném ,nebo je vyhovující. O této značce jsem nikdy moc neslyšel a tak budu rád za každou případnou radu čeho se třeba vyvarovat a nebo tip na jiný. Díky moc Vám všem.

Předmět Autor Datum
Tohle všecko by splnil HTPC. Moje rada - poskládej si samohrajku. Cenově ovšem dvojnásobek.
mif 11.03.2013 15:39
mif
O tom už jsme také něco četl. Ale na to, že si pustím maximálně 5 filmů týdně mi to zase připadá zby…
Riky45 11.03.2013 16:19
Riky45
nejsi náročným uživatelem na MMC - na přehrání multimediálních titulů z harddisku bude Umax Xtreamer…
TNT 14.03.2013 10:09
TNT
Díky za tip a vůbec jsme na něj nekoukal. Sice píšou, že má hlučnější větráček, ale asi by to chtělo… poslední
Riky45 14.03.2013 13:56
Riky45

nejsi náročným uživatelem na MMC - na přehrání multimediálních titulů z harddisku bude Umax Xtreamer bohatě stačit, tyto strojky už má značný počet českých uživatelů, je na to české "rozšíření" lehce vygooglovatelné, co jsem četl na foru tvfreak.cz tak slabinou je přehrávání médií z internetu, není to bez komplikací

časopis Stereo&Video teď protěžuje MMC - Eaget Play M17, je to ve stejné cenové kategorii (nevím jestli má aktivní či pasivní chlazení), mrkni i na něj, tady bych hledal recenze (fora zkušenosti od uživatelů, číst reklamní rezence je zbytečné, to podstatné se tam člověk nedozví), jestli je tak dobrý v přehrávání médií jako nahoře zmíněný Xtreamer

Díky za tip a vůbec jsme na něj nekoukal. Sice píšou, že má hlučnější větráček, ale asi by to chtělo vážně slyšet. U WD TV Live HUB, 1TB také píší, že má také hlučný ventilátor. Každý má asi své představy o hluku a když neuslyším ,tak nemohu soudit. Notebook mi také v klidu jen tak jemně šumí a vůbec to nevnímám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru