Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vhodný volant k PC

Ahoj,
měl bych dotaz. Sháním kvalitní, ale levnější volant k PC. Moc rád bych si s ním koupil řadící páku, pedály a ručka by byla taky super. Nebo pokud je možné nějakým domácím DIY inženýrstvím tohle vyladit, tak bych prosil o radu :) Prosím, nejlepší by bylo kdyby někdo mluvil z vlastní zkušenosti. Pro mě to je snadný, hraju dost závodní hry, jsem fandou aut, takže bych chtěl přijmenej zážitek z jízdy :)
Díky za odpovědi :)

Předmět Autor Datum
kvalitní, ale levnější volant k PC Definuj "kvalitny" a definuj "levnejsi". Aku radiacu paku potreb…
Dreamer 07.07.2011 11:10
Dreamer
Z vlastní zkušenosti Logitech. Bez řadičky tenhle: http://volanty.heureka.cz/logitech-formula-force-…
Zarniwúp 07.07.2011 11:30
Zarniwúp
Jestli jses fandou do aut a chces alespon trochu se priblizit realisticnu, tak v nizssi cenovy je G2…
Venca2011 07.07.2011 18:07
Venca2011
Ja mam Logitech MOMO a som s nim MAXIMALNE spokojny. poslední
vavrapeter 07.07.2011 19:52
vavrapeter

Z vlastní zkušenosti Logitech. Bez řadičky tenhle: http://volanty.heureka.cz/logitech-formula-force-e x/
S řadičkou asi http://volanty.heureka.cz/logitech-momo-racing-for ce-feedback-wheel/ ale nikdy jsem ho neměl. Pak už jen ty už jmenované G25 a G27. Formula Force EX a G25 a mohu v jejich cenových relacích v klidu doporučit.
Zajímavá alternativa by asi bylo tohle: http://volanty.heureka.cz/thrustmaster-rallye-gt-f orce-feedback-clutch/ ale neměl jsem ho v ruce a - není to Logitech :puff: .

Jestli jses fandou do aut a chces alespon trochu se priblizit realisticnu, tak v nizssi cenovy je G27 potom Porsche od Fanatecu (ma presnejsi razeni nez G27, ale i to se da doladit viz Youtube, je tam navod i na vyrobeni rucni brzdy atd)...jinak potom treba ARC, ROSO (oba F1), ale to uz je jina vesnice....a u tech nejlevnejsich asi Logitech Momo. Ja osobne mam G27 a naprosta spokojenost(kvalitni zpracovani, dlouha zivotnost, hraju cca pul roku a je jako novej.Doporucuju...dvakrat nepujdes do knajpy a je doma(-:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru